Download Lagu-lagu Kang Ibing


Duh.. Kang ibing -kang Ibing, Dakwah ngabodor…, Dina Wayang Ngabodor.., Drama Ngabodor.., Ieu lagu-laguna oge balodor pisan…, Saha nu teu kenal Kang Ibing salah sahiji Tokoh Jawabat.. moal aya nu jiga kitu deui jigana di dunya..

Download  Kang Ibing – Randa 20 kali

Download Kang Ibing – Senam pagi

Download Kang Ibing – Tunji

Download Kang Ibing – Benci

About these ads

6 Tanggapan

  1. manawi aya mah lagu anu sareng aom kusman

  2. bral…..kang ibing…….
    singlungsur-langsar dijalana……..
    tong aya halangan,harungan…….
    enggal dugi ka anu dituju……..
    sapunyere pegat simpay,paturay patepang deui.
    ditarima iman,islam na,ditempatkeun disisina
    mugia sawarga tujuan ahirna..
    Amin.

  3. leres pisan kang, kumargi bangsa nu gaduh martabat nya’eta bangsa anu ngamumuleh budayana nyalira.alhamdulilah abdi mah islam sareng abdi bangga pisan jadi urang sunda.abdi yakin pisan bakal seu’eur penerus kang ibing.maju terus seniman sunda. seu’eur nu ngantosan kreatifitas, ideu, urang sunda anu tos kakoncara.

  4. kang puntn yeuh,. abdi gaduh usulan pamugi paos,.,.
    kumaha pami download na ngalangkungan $shared margi nganggo ziddu mah sesah geuning kenging na,.,.

  5. hidup kang ibing lah

  6. urg teh hirup piuk,,, nincak dibumi alam ieu, timimiti hudang,,, dahar,,, modol,,, gawe,, jeung sajabana nepikeun ka sare deui,,, nya ditanah sunda,,,, doraka lamun urg teu peduli jeung ngamumule budaya sunda,,,, ulah sok salah nya lengkah atuh baraya piceun jauh2 budaaya asing nu kitu patut mah kasabrang kapalembang balik2 mawa kuruk ( ah teu balik deui ge u teu nanaun lain lur) guyon etamah sakali deui bravo budaya sunda

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 138 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: