Sifat Istri ditingali tina Calana CD


Sifat istri tiasa ditingali tina lancingan lebet (CD) anu dianggena, upami…
– Aya rendaan : eta istri gaduh sifat ke-ibuan,
– Corak kembang2 : eta istri gaduh sifat ceria,
– Warna polos/sawarna : gaduh sifat teguh kana pamadegan,
– Corak belang2 : sifatna sok plin plan/ babari kapangaruhan,
– Aya gambaran kartun (mikimos, dora, dll..) : sifatna boboloneun,
– Aya gambaran nu serem (maung, metal, dll..) : sifatna agresif jeung wanian,
– Aya kikirincingan : gaduh sifat resep kana seni,
– Lewih ti sarangkep : sifatna ati-ati / protektif,
– Motif totol-totol : sifatna resep berpetualang / bosenan,
– CDna bolong2/soek : gaduh sifat teu boga ka era,
– CD-na gombrang : sifatna eta istri teh boros,
– CD-na sereg/merecet : sifatna hemat deukeut ka cedit,
– CD-na nu eta eta wae : sifatna nya’ahan,
– CD-na dekil bin kumel : pasti… mung boga hiji-hijina,
– Teu make CD : taaah… nu kieu istri idaman kaum pameget, da sifatna pengertian…

#bodorsunda #janganditranslate
#ulahseuriuswae

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: