Dongeng Mang Jaya


radio inget keneh “Cag urang tunda di handeuleum sieum, urang teang di hanjuang siang” mangga under dongenna, hayang seuri ngadengena asa balik deui ka jaman baheula

Dongeng Mang Jaya

7 Tanggapan

  1. Nuju abdi masih alit, pernah ngupingken dongeng sampana bungkem. aya teu bukuna….?

  2. kumaha gening dongeng mang jaya.mp3 teh teu tiasa di download nya!

  3. Kangen ka dongeng na mang jaya ieuh..tos lami te ngadanguken,muhun mun tiasa siaran radio rasi5 dugi ka jakartamah urang2 kuningan pasti bingah…asa di lembur.

  4. Kmh ngadownload na gan?

  5. Kmh ngad0wnloadna?

  6. hapunteu upami mangjaya siaran keneh gan ?

  7. nepangkeun sim kuring ti wewengkon garut

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: