*LANDONG BAEUD*


Kacaritakeun aya nini-nini umurna geus nincak 72 taun, salakina aki-aki umurna geus 81 taun.
Boga incu anu keur sakola di Cina spesialisasi ubar tradisional kuno… Si nini nga-WhatsApp ka incu na menta dikirim ubar nu bisa bakal ngora deui….
Ku incuna dikirim 12 kapsul special. Bari omat2an ieu ubar teh matih pisan…., tiap kapsul bisa nurunkeun umur 10 taun leuwih ngora.
Satengah percaya si nini nyobaan 4 kapsul..
Nyata na sanggeus nginum 4 kapsul si nini katingali ngora deui kawas nu karek umur 32 taun.
Hiji waktu si incu balik liburan, diburuan imahna katingali aya awewe geulis keur nyusuan orokna…..
Si incu nanya : punten bade tumaros, dupi “nini Edah masih linggih di dieu ??”
Si awewe eta langsung ngarontok bari ngomong :
“ya Alloh ujang ieu teh pan nini maneeeh….., matih pisaaan ubar kiriman ujang teh…., nini nyoba2 nginum 4 kapsul jadi ngora kieu teh.
Si incu kaget : ” Oooch kituuuu ni…, sae atuh ari ka angge m�ah,, “nini dupi aki aya di mana ayeuna….???”
Apan ieu nu keur disusuan… da sesa ubar teh 8 kapsul kabeh di inum ku aki maneh… dasar hawek,, jadi we balik deui jadi “OROK”…
Ceuk si nini bari neke sirah orok nu keur disusuan..

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: