Download Lagu Inohong Di Bojong Rangkong


22 Tanggapan

  1. Hatur nuhun pisan ieu teh sunda anu basajan… gambaran hirup sadidinten ….inohong di bojong rangkong mugia tiasa tampil di tv deui….aamiin

  2. lucu apa jorok nih bahasanya

  3. NgaleugeUna euyy tembang” na“
    nuhun”

  4. waaahh ieu nu dipilarieun ku sim abdi teh..cobi di puter deui pelem na..pasti asyiikk

  5. ^_^
    bagus
    :8
    |B

  6. <(")
    pinguin

  7. 😦🙂

  8. ieuh eta katinggalan😀
    panteus

  9. [[rangkong]]

  10. kang nun hayang bs di downlod benang kabeh kudu kmha nyah, c0z aya nu bs aya nu ahente.

  11. Saya suka samalagu2 sunda tp gimana ya cara ngedonlot nya..??

  12. semoga sunda terus maju dalam budaya dan tercipta lagu kreasi baru

  13. kangen dengan tontonan yang berisi, yang ga sekedar cekakak-cekikik……….

  14. haturnuhun kang tos ngabagi koleksi na…deuh janteun reueus…emut kapungkur🙂

  15. Hoyong ngiringan, hoyong ngalanggan ka ieu blog nanging kumaha yeuh carana.

  16. emut waktos dilembur, hatur nuhun Agan.

  17. ajibbb…asliii inohong dibojong rangkong…kamarana pelem model kitu nyak???

  18. haturnuhun……😀

  19. walaaaah…hatur nuhun pisan…ngiring bingah luur.. wsslm

  20. Sae pisan euy.. nembe mendakan kumpulan sagala rupi soal sunda… Nuhun ahh.. permios bade ngadudutan lagu sunda!!

  21. Assalamu’alaikum….

    Alhamdulillah ..akhirna sim kuring tiasa mendakan lagu2 inohong di bojong rangkong…hatur nuhun kang…!!! Mudah2an acara serial komedi Inohong Di Bojong Rangkong tiasa tampil deui di Televisi khususna TV urang sunda..

  22. hayu urang sunda sing maraju,,,
    silih asah, silih asih, silih asuh.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: