Seleksi TNI


*keuheul beurang beurang*

*Ibu Kokom* : ” Terang henteu ?? (bari keuheul….)😠, eta pun anak teu ditampi ka Angkatan Laut…., gara-gara teu tiasa ngojay….🏊🏊 !! Padahal abdi terang….., nu ditampi di Angkatan Udara ge…., teu aya saurang-urang acan nu tiasa ngapung…. !!!

*Ibu Cucun* : ” Muhun, nagara teh aneh…. ! Pun anak ge sami…, teu lulus di Angkatan Darat, gara-gara waosna awon. Padahal sakaterang abdi, upami perang teh pan silih tembak, sanes *silih gegel…..*πŸ‘Ή

🀠🀠🀠
Wilujeung wayah kieu kasadayana..

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: