Bobodoran


1. CANGEHGAR (CARITA NGENAH DAN SEGAR)

Yang mau Download tinggal klik aja dijamin tertawa…

CANGEHGAR A.mp3
CANGEHGAR B.mp3
CANGEHGAR C.mp3
CANGEHGAR D.mp3
CANGEHGAR E.mp3
CANGEHGAR F.mp3
CANGEHGAR G.mp3
CANGEHGAR H.mp3
CANGEHGAR I.mp3
CANGEHGAR J.mp3
CANGEHGAR K.mp3
CANGEHGAR L.mp3
CANGEHGAR M.mp3
CANGEHGAR N.mp3
CANGEHGAR O.mp3
CANGEHGAR P.mp3
CANGEHGAR Q.mp3
CANGEHGAR R.mp3
CANGEHGAR S.mp3
CANGEHGAR T.mp3
CANGEHGAR U.mp3
CANGEHGAR V.mp3
CANGEHGAR W.mp3
CANGEHGAR X.mp3
CANGEHGAR Y.mp3

2. CANGEHGAR (CARITA NGENAH DAN SEGAR) TELKOMSEL

CANGEHGAR TELKOMSEL BAHASA CINA NA BAG 1.MP3
CANGEHGAR TELKOMSEL BAHASA CINA NA BAG 2.MP3
CANGEHGAR TELKOMSEL BAHASA CINA NA BAG 3.MP3
CANGEHGAR TELKOMSEL BAHASA CINA NA BAG 4.MP3
CANGEHGAR TELKOMSEL BAPA LOBA PISAN.MP3
CANGEHGAR TELKOMSEL BEDA LALAKI AWEWE BAG 1.MP3
CANGEHGAR TELKOMSEL BEDA LALAKI AWEWE BAG 2.MP3
CANGEHGAR TELKOMSEL BUDAK HOYONG NYUSU.MP3
CANGEHGAR TELKOMSEL JAMAN WALANDA.MP3
CANGEHGAR TELKOMSEL KAKARA NAIK KAPAL.MP3
CANGEHGAR TELKOMSEL KANYAAH.MP3
CANGEHGAR TELKOMSEL NINI BARIS.MP3

3. DONGEN KANG IBING +

Download Dongeng dari kang Ibing  seru Banggettt…

Dongeng kang Ibing +.mp3

4. Ngaronda Kang Ibing + Cepot + Ijem

Download Bobodoran Kang Ibing+Cepot+Ijem

5. Doa Perkawinan Nu Geloo

Download Doa Kawin versi Nu Gelo.(ziddu)..

4shared

6. Kang Ibing Bebesanan jeung Mas Sastro

Download Bebesanan 1

Download Bebesanan 2

Cangehgar telkomsel bahasa cina na bag 1.mp3

Cangehgar telkomsel bahasa cina na bag 2.mp3

Cangehgar telkomsel bahasa cina na bag 3.mp3

Cangehgar telkomsel bahasa cina na bag 4.mp3

Cangehgar telkomsel bapa loba pisan.mp3

Cangehgar telkomsel beda lalaki awewe bag 1.mp3
Cangehgar telkomsel beda lalaki awewe bag 2.mp3

Cangehgar telkomsel budak hoyong nyusu.mp3
Cangehgar telkomsel jaman walanda.mp3
Cangehgar telkomsel kakara naik kapal.mp3
Cangehgar telkomsel kanyaah.mp3
Cangehgar telkomsel nini baris.mp3

344 Tanggapan

  1. Mingges,,mingges,,, ah nyeri kulit beteng , meni war wer wor kieu .
    Slm kasadayana ah , hatur nuhun tos tiasa seri ayeuna mh.

  2. ah teu kuat wa <, nyeri kulit beteng ari tos ngadongengkeun kang ibing teh haduh parah si almarhumah
    mangga permios : http://tanjungherbal.com/gnt-fiber/

  3. ih abdi mang uwonng salah sawios putuna aki gunung geude ( abah oji) ngaraos k hibur malah abdi mah hoyong pisan ngiring bobodoran da abdi salah sawios seniman sukabumi

  4. nuhun juragan kahibur pisan komo haritamah didieu -31drjt,wahhhhh cairrr ngabarakatak nepi di gedor pintu ku bule bakating tarik seuseurian,tapi bae kumaha dewek disebut nugelo oge

  5. Hatur Nuhun ka anggoo pisaan….mugia dijanteunten kasaean kanu gaduh blog na..hehehe salam si cepot..

  6. hatur nuhun kang.

  7. nyeri beteng euyy…..

  8. oke lah budaya sunda . .
    hebat pisan hatur nuhun

  9. gan punya mp3 dongeng sempal guyon parahyangan sikundang ga gan klo ada minta donk gan…

  10. ueenak tenaaaaaaaaaaan

  11. wkwkwk..lucu..boz,
    kocak bngd

  12. Hatur nuhun kang =)

  13. ah hayang carita lisan na euy urang mah ..

  14. Asa jadi urang Sunda.
    Salam Sundanies Power Full

  15. Seru pisan yeuh…

  16. a punten eta lamun tiasa mah downloadna tong ti ziddu soalna teu bisa didownload ku idm ngameh gancang

  17. hatur nuhun kang lakh…. sae euyy…

  18. Yaah pengen ceritanya berupa tulisan jangan musik

  19. urang miluan ngopy ah

  20. cek aing ge orang sunda mah kretif,,,sok atuh persib ge cing kreatif…kudu siga anu boga blog ieu,,,kreatif pisan,,,,cing langkung sae dei gan kretifitasna,,hatur nuhun

  21. mantap kang!

  22. ieu blog ngaranna….. muantap pisan edaaaasss…nuhun lur ah

  23. bade nyedot oge ah …..

  24. di setel wae uanggal poe euy,,,

  25. ngiringan nyedot ah

  26. aduh kumaha nya bolora ah bade ngadangukeun,,bade ngdownload oge meuni lami komputer meuni lemot pisan euh

  27. eeemh, nuhun pisan lur, kuring ngumbara di lembur batur (makassar) yeuh, nyeredet denge bobodoran teh hayang geyra mulang (asepogeg)

  28. hatur nuhun kang, izin ngadownload nya kang
    bobodoran calung aya teu kang ?

  29. hatur nuhun dulur…

  30. Hatur nuhun
    jadi hoyong mulang ka lembur
    Dani (Jakarta)

  31. hadew pisan eui kang hebat eui

  32. I LIKE THIS………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  33. Pikaseurieun pisan… Komo kanggo abdi nu nuju dirantau di negeri batur, janten pelepas rindu bobodoran sunda… update terus kang…

  34. Nha ramee nya?
    :p

  35. Kang, tambih deui ath !

  36. wkwkkwk…

  37. ngabodor pisan euy….. wkwkwk
    hatur nuhun atuh kang :D

  38. keren pisan eungg urang sunda thea

  39. Seuri atuh barudak…..!

  40. Carita na rada ngubaran panyakit galau eungg

  41. alhamdulillah mendak situs ieu manfaat pisan kanggo sim abdi mah jadi inget ka lembur, nuhun pisan kang…. wassalamualikum

  42. kaduhung tah nu lain org sunda……
    hahahaaaa….

  43. hatur nuhun pisan kang..
    beuki sono ka nu di lembur

  44. hayang seuri nya

  45. org sunda…cinta bahasa sunda,,,,hatur nuhun pisan

  46. Dugi ka muruluk waos abdi sareng cangkeul lambey…emh..hatur nuhun cep Andri….

  47. Moal aya nukieu di cina mah,,,,,, hehehehehehe

  48. lumayan obat sono kalembur

  49. bobodoran sunda oke pisan

  50. Hade Hade Wae Akh….

  51. Hatur nuhun kang Andri. Jadi sono ka Bandung yeuh. Diantos nu sanesna nya kang. Lumayan kanggo ngahibur diri, pami nuju sono ka tanah Sunda. Nyuhunkeun widi kanggo ngadonlod nya kang…

  52. Nyuhunkeun ka mediafire keun Kang,internetna lemot yeuhhh Kang…

  53. Hatur nuhun nya A’.. ayeuna abdi bisa inget {nostalgia} deui ka batur abdi… manehna nu ngenalkeun abdi ke basa sunda, sebab abdi mah turunan ti jawa tulen…. “HATUR NUHUN, 3MAKASIH”

  54. Hatur nuhun

  55. acan ngadenge ah….lemotzzz uy

  56. hahahahahhahahahahahahahahahahhaahhahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa

  57. alus uyzzz…….resep ngadangukeunana,,,

  58. ha…ha…ha, lucu ey

  59. meuni asyik ngadangukeunana, hatur nuhun ah Kang

  60. kang bade namun nu tos araya di die ahh…

  61. sapi naon anu bisa ngarayap di tembok…??

  62. hatur nuhun..toz masihan obat strezzzzz……..

  63. duhh abdi mh resep pisaan,,,

  64. ahhhaaaa ajiiiebbh di comot ahh dulur sunda

  65. cik panga jawabkeun

    naon bedana dompet sareng loket!…

  66. koplak pisanya

  67. KOT ka hade kieu komentar na euy

  68. siapkeun kulit beuteng tah cadu teu nyeuri mh

  69. Hahaha lucu pisandt euy
    ,
    , sang legenda sunda kang ibing, smoga namanya trus dikenang sepanjang masa

  70. Meuni hade hade wae lah.mantep pisan euy.

  71. wah emank sang legenda sunda yang bikin reueus,siiiiiiiplaaaahhhhh!!!semoga selalu dikenang sepanjang masa pangna ku urang sunda>>>>>>

  72. saluuuuutttt/lah kanggo budaya sunda teh

  73. Wah….sukur masih aya keneh anu mempertahankeun Budaya Sunda sok gerr ahh…..tong kahibasss ku budaya west….
    bangkit urang sunda lah……meni rees pisaaaaann

  74. Hatur nuhun euy…

  75. eh gening aya didieu bobodoran sunda teh, manawi teh tos teu aya, hatur nuhun ah warta na..

  76. Aya wayang bodoran nu sanesna kang ?

  77. diantos pisan up date-an nana kang… kheuseusna arsip bobodoran kang ibing… asa wararaas ngadangukeun suantenna…

  78. hatur nuhun asa tambah jadi urang sunda

  79. nuhun ah kang andri…hidup ki sunda..hidup urang sunda..merdeka

  80. nuhun ah kang andri,,,,hidu ki sunda…hidup urang sunda….merdeka

  81. sampurasun ……..
    neda widi nga donlod ah…….
    yu……urang tanjeurkeun budaya sunda….

  82. asik dah, bobodoran khas tanah pasundan

  83. Punten…
    Lur Ngiring Donlotnya…..
    mantap pisan lah….
    wkwkwkwkwkwk

  84. wah… wah… manteb pisan euuuyyyy….

  85. gak gak bodoran nna,,,,,,,,

  86. gak gak kang,,,,,,,,

  87. mantabz pisan uey….

  88. obat puyeng hate

  89. Simkuringmah mani reueus pami ningali blog sapertos kieu..

    Salam pangawanoh

  90. mantap pisan.

  91. Hatur Nuhun….

  92. aduh kang, jadi poho kaana hutang yeuh asa ngimpi, jadi inget ka lembur….. nuhun ah…

  93. lucu hahaha,,

  94. Luthu pisan lawakan kang ibing mah,,,??

  95. eduuuuuuuuun pisan,,,,
    seuri tuluy ” pkona lamun nyetel ieu mh..

  96. Bodor mantebh kang, sanajan abdi sanes urang sunda asli sareng ageung2 di palembang… Teteup meni asa lekeut ka budaya sunda teh.. Komo ka bodorna, moal aya… Lanjuuuuuuuuuuuuttttt kang..

  97. dongeng! Beuh seuri trust

  98. Beeuuuhh ….
    Edun Pisan Euuyyy ……!!

  99. beuneur euyy alusss

  100. keur teu ngeunah hate geu, ari nagdengekeun kang ibing ngadongeng mah jadi bungah deui…..hidup urang sunda

  101. siap di donlot kang nuhun, diantos updatena..

  102. resep ngabodorna lah…….. sipt pisan sunda……..

  103. nyeri kulit beuteung

  104. muhun.

  105. wantun HADE lah bodor na matak meyarkeun balueng.ngemprid kasedih.aya keneh teu kang?

  106. nuhun ah juragan, katampi bobodoranna…

  107. hatur nuhun katampi pisan bobodoranana kanggo obat sutres..hehe

  108. hatur nuhun pisan….. katampi ….. kaleresan nuju jangar

  109. Weeessss lucu abiieessszzz

  110. Duh…hatur nuhun tos ditepangkeun sareng blog sunda yeuh! ngiring bingah kang..

  111. gokil abiz hahhahah

  112. kurulang-kuriling geuning aya didieu nu di teanga teh hatur nuhun pisan kang….majulah situs nu kieu mah

  113. mantabs pisan lah uing ngadukung pisan kana budaya sunda teh ,,,,tambihan dei kang,,,,,,,sunda aing ,,,aing pisan,,,,hidup sunda ,,,,,,salam kenal kasadayana,,,,,hatur nuhun

  114. sae pisan kang, nyeni kanggo obat jangar..

  115. nyeni kang .. sae pisan kangge obat lieur…

  116. nyuhunkeun carita wayang, aswanikumba-kumbaaswani, gening teu acan aya…mun aya nu terang wartosannya, nuhun ah…?

  117. Teu aya nu Z na kang???

  118. ngenah euy ngabodor di surabaya, jeung bONeK yeUh..

  119. Tos sababaraha kali ngadangukeun oge teu matak bosen euy……..

  120. nya sae atuh..?

  121. abdi teh hoyong pisan ngabodor di dieu, ngan hanjakal da abdi mah bohlam,..

  122. duh meni enakn ngadangu bobodran sunda

  123. hatur nuhun katampi pisan…

  124. katampi pisan, hatur nuhun

  125. sae pisan ah

  126. ngiring ngarojong ah

  127. HAYONG D AJAR NGABODOR SARENG NYARITA NU LUCU

  128. edannnnnnnnnnnnnnnnnn……………

  129. naha euweuh nu Z na

  130. solpatuk solpatuk
    amang amang pang hakankeun sapatu atuk
    lebok ku sia
    akh alim liat

  131. pkonamah bodor abiis lah ^_^

  132. kang saya mah panasaran pisan hayang ninggali fotona nu mana ma ijem tea,,ari ninggali langsung jalmana mah moal kalaksanakeun sigana teh..

  133. ngabodor na bener

  134. cangehgar ada yg tertulis???

  135. beuh….:D :D

    muantab kang….tepangkeun pribadis ti leuwiliang tea bogor kapalihditu deuilah pokonamah…..:)

  136. nya-ah nya-ah,pami dongeng sempal guyon si kundang Tisna suntara tea teu aya rekamanana,pami aya nu gaduh punten pisan komplotan kang Ghoib di ciz’cool ukeun juragan….

  137. Mari beli kaos sambil beramal.
    Kaos Tribute To Kang Ibing.

    Gambar kaos:

    http://lockerz.com/s/127426624

    Kontak Order:
    ☎085624782233
    273E37C2

    …. HARAX for Earth , Culture and Human Right ….
    Sabagean hasil icalan kaos tjap Harax Insya Allah bade disumbangkeun kangge kagiatan Sosial , Kabudayaan sareng Konservasi Lingkungan..

  138. geus lalajo si sule ge ngadenge ieu mah seuseurian weh angger.. bnr bodor sunda mah sigana pang lucuna sa alam dunya

  139. jempolll…
    saya ngarojong pisan.
    sok lah kucara kumaha bae, lestarikeun budaya sunda..

  140. aya nu enggal deui ? update ya kang nuhun..

  141. aya deui teu kang???naha tos karatan,,,,,,,

  142. salam, ada yg bentuknya tertulis tidak?

  143. Lur alus uy abi mah reseup yeh … hayu ah leuwih seeur deui bobodoranna heheheh

  144. hahaha
    meni barodor
    te kiat hayang seuri …

  145. bhhhahahahah ..

    seurii sa awak awak ieu ..^^..

  146. Ty Gan .

  147. reuseup psan gan,,,tambihan deui atuh,,,

  148. hatur nuhun pisan kang, meni pikaseurieun.. dugikeun ka garing ieu waos gara2 seu2rian..hehe

    kang aya bobodoranna suryana fatah?

  149. haduh…..tos dihapusan kang filena ku 4shared…. atuh pang uploadkeun deui lah da kasep, asa kentang teu acan ngadangu sadayana…… hatur nuhun sateuacanna….=)

  150. Tambihan deui atuh akang/teteh…..

  151. kang bade nyuhunken tulung pamugi kagungan laguna mang koko hamdan lirobbil’alamien.
    abi milarian tos 2 tahun teu aya nu gaduhen
    nyuhunken ridho ikhlasna dikintun ka email simkuring
    hatur nuhun pisan sateuacana

    salajengna simkuring bingah amarwata file2 nu akang estu salahsahiji pangwanoh generasi enggal sareng budaya aslina urang sunda

  152. ngiringan ah..hoyong tiasa sunda anu lemes

  153. Ko Ayena mah teu tiasa di Unduh/Download sih kmh iyeu….Cing cobi bantuan simkuring.
    Hatur nuhun…Pisan.

    • lereus pisan kang ku abdi di cek filena ku ziddu tos di hapus, padahal nu downloadna tos lebih ti 2 rb langkung, insya allah ke di uplod deui kana 4shared welah, sakali deui hapunten

  154. sunda..sunda..sunda…edunn ah

  155. hahahahahaha…. ah teu tiasa nyarios…. tisas oge ngetik…. Reueus janteun urang sunda… KANG IBING (alm), Ceu Ijem (alm) mugi ditempatkeun ditempat nu meureunah ku ALLAH SWT… amin

  156. Mantabs
    Bravo sunda, hebat bangga urang jadi orang sunda
    sunda bari cicing di pulau jawa, tetep we sunda mah beda kasebut nage sunda, mana aya di pulau jawa suku jawa timur, mana aya suku jawa tengah, tetep kasebutna suku jawa, euwueh beda, tapi sunda bari cicing di pulau jawa kasebutna tetep SUKU SUNDA,

    kabanggaan katambah aya
    selat sunda
    sunda island
    laut sunda
    jembatan selat sunda tah eta arek oge
    heboh kasus pulau yang hilang di amerika, bahwa peradaban pertama aya di sunda di daerah sunda.

    mantabs sunda, orang sunda teu katingali ambisius orang sunda apik orang sunda istimewalah menurut urang mah.

    Sunda sunda sunda bravoooooooooooooooooo!!!

  157. hebatt… lalucu…pisan

  158. gaduh carita kabayan mencari anak anjing teu kang?
    nu mp3 na?

  159. dsr Org sUnda..Lucu Pisan: D uy…

  160. Kang ngiring nanggap dina blog simkuring liezmaya (dot) web (dot) ID, Hatur nuhun pisan mugia ridho.

  161. wah..bgs2 pisan , tapi ada lg gk yg lebih seru lagi sampe ratusan episode gtu loh

  162. alhamdulolah canghegar teh tiasa janten hiburan

  163. Kasang tukang abdi coment ku ayana ieu forum : kuring bungah amarwatasuta aya enggon pikeun kreatifna urang sunda. Ubar nalangsa kanu ngumbara.
    Nuhun kang Admin

  164. Maju terus budaya sunda…ulah eleh ku budaya budaya luar…orang inggris mah budak leutik ge pararinter bhasa inggris na…piraku urang eleh kitu wae

  165. Jadi bisa seserian ari tos ngadangunkeun canghegar..dameul deui atuh nu enggal supados kantun d download ku sim kuring
    Maju terus budaya sunda

  166. kang ikut nyedotnya……. supaya blog saya tambah edan…. dan banyak banyol banyolnyah….. sip nya kang.. tonk poho visit http://sempoach.wordpress.com/

    nuhun kang akh

  167. alus lah uarang sunda bisa kitu hidup terus urang sunda kuring dukung urang sunda!!!!

  168. hahahahahahahahaha

  169. hade lah, ubar tunduh……. matak ngabarakatak calangap dalapan jam….kagak tahaaaaaaaaan…….cag ah!!!!

  170. nuhun… punten nga donlot canghegar na ^_^

  171. abdi ngilu ngalangkung akh ,,

  172. hatur nuhun… jang! heded euy…

  173. enya bener,,,,canghegar mah geus teu aya nu ngelehkeun…
    trus berkarya…nieun nu alanyar deui nya canghegarna….di tungguan..hehehehehehehe….
    hidup udin, bu guru, icih, daniel, jack…..

    lucu pisan euyyyyy….

    DARI CANGHEEEEEEEGAR

  174. Haahahahahaha,,,,,,,,,,,,
    Edan pisan euy !!!!! abi nepi ka peperengkelan bakat ku pikaseurieun……..

  175. Saya, dan seluruh warga Sumedang, khususnya desa Mandalaherang kec. Cimalaka turut berduka cita, atas meninggalnya kang Ibing. seorang seniman sunda sejati, semoga alm diterima di sisi Allah SWT, amien….

  176. Tiasa seuri, nikmat nu teu tiasa kagantos

  177. pokona sip lah kang ibing………….

  178. lucuuuuuu pisan uyyyy!!!!!!!!!!!1
    bari can angz ddownloadna oge..

  179. selamat tinggal kang ibing……………………
    sem0ga akang masuk surga……………………..

  180. duh hade pisan euy ieu, ngan kunaon nya aya nu teu tiasa didownload….?

    doa kawinan seni tah
    hahaha

  181. cangehgar memang menghibur pisan eyyyy

  182. M A N T A B Bodorna uyyyyy………….
    aya nu langkung GELO teu bodoran nana….

  183. mani sae website ieu teh jadi bangga jadi urang sunda
    hidup urang sunda

  184. ahahha…
    lucu pisan kang ..
    tur nuhun nya ..
    maju terus urang sunda ..

  185. aduchhhhhhhhhhhhh? meuni lucu pisan eta canghegarrrrrrrrrrrrrrrrr soklah wani urangmah ngadukeun jeung bobodoran nu lainnnnnnnnnnnn? tetep canghegar nu kahiji wkwkwkwkwkkwkkwk

  186. hatur nuhun pisan ku abdi tos didownload. lucu pisan bobodorana.

  187. akang ijin milu nyebarkeun nya kana blog abdi… nuhun pisan

  188. emang yeuh paling lucu deh.. akang aya lucu si pohang teu nu make baju SD… nuhun

  189. kang cara downloadnya gmana .,.,.,.?

  190. nuhun kang…..
    maju trus urang sunda ..
    maju trus persib….

  191. wah seger ngadenge bodoran asli sunda mah euy :)

  192. Lucu pisan, update terus kang koleksina..

  193. hade lah ok ok ok pass

  194. ngiringan ah baraya……………..

  195. Satujuuuuuu..

  196. ngan aya nu kirang ieu teh…..upami tiasamah aya video bobodoran kacapi Asep jeung Yana. alah etamah di jamin nyeri kulit beuteung ninggalna oge…hatur nuhun pisan(komo disayogikeun mah eta videona)

  197. Kang…mun tiasa mah ukuran donlotna tong ageung teuing….pan lemot yeuh internetna,,,mana seueur pisan nu kudu di donlot….majulah urang Sunda!!!!

  198. alus ngan hanjakal lemot di unduhna

  199. alus pisan, ngan hanjakal file na lila di unduhna lila deui nungguna….sok teras kembangkeun

  200. kang punten upami tiasa format filena sadayana nganggo rar sapertos dongen kang ibing.
    file mp3 sesah di downloadna.

    hatur nuhun sateuacana
    baktos ti urang Cibadak-Sukabumi

  201. Kur……..geus lila urang teu seuri jiga kieu euy…. tibaheula atuh ngabejaan nyieun nukieu teh………. ieu mah urang geus hampir 10 taun pisah karek ngomong…… tuluy tambahan… mun bisamah nu update…. tapi ieu sanajan ieu oge geus pikaseurieun pisan………….

  202. hatur nuhun ka nu tos pertahankeun nu ngalastarikeun basa sunda cing katampi amal ibadah nue sae ie ku gusti nu agung amin.

  203. alus pisan canghegar teruskeun kabudayaan sunda engke mah ngadambel film sunda anu edun

  204. Bisaan euy nyieunna
    nyieunan saha ieu???
    Bejaan lah

  205. luchu pisaan euyy..

  206. canghegar ni lucu pisan eduuun

  207. mana deui atuh….maeunya ngan sakitu loba keneh bodor sunda mah//

  208. heueuh tah rame tah jigana tah……

  209. cangehgar edan pisan euyz

  210. CANGHEGAR wedun pisand euy

  211. gual geol gutak gitek 3k

  212. waaaahhhhh bner-bner gelooo pisan cahegahar ueyyyyy…???
    kuringggg galagakkk nepii kaluar deuiii cai nginuum anu geus ….???
    lamun jiga na si udinnn aya geusss di jitak takhhh tarang na..
    paambekeunnn jeung bisa waeee lahhhhkkk …
    haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk
    hadeeeeeeeeeee uuuuuuuuueeeeyyyyyyyyyyy

  213. whuak.kk.k.k. hahoy dadoh., aduh waos abi dugi ka muruluk..

  214. rameee pisannn euyyy

  215. ” Rojong terus Budaya Pasundan Kang? ulah nepi di pohokeun, komo sampe dilalaworakeunmah. Ulah nepi kapunah Budaya Sunda, keur Urang Sunda mangga rojong teras Budaya Luluhur urang, ulah nepi kasilep ku budaya Asing, Sanes kitu dulur-dulur.

  216. wk..wk..wk..wk,,
    …^ _ ^ …

  217. izin nyemong aja,soalna bisa mohokeun kana hutang heeeeeeeeeeeeeeeeeee

  218. Padamelan can meunang ge tong di pikiran, mundingan seseurian…!!!
    Hatur nuhun…

  219. *ketawa guling2* meuni loba pisan… aink mah jadi hayang ceurik… terharu…!! iyeu nu di teang teh… hese balem yeuh.. ngakat trus…

  220. keren pisann euy ….

  221. Aslina kang eta si udin saha ?? ku ngacapruk ngacapruk teuing eta budak , nepika simkuring hese balem kumargi seuri wae

  222. wah geningan aya oge situs sunda ciga kieu, amtap lah kreatip! hahaah

  223. Sampurasun….

    Bade ngiringan ngundeur ah….

    Hatur nuhun pisan….

  224. SUNDA(suka bercanda)

  225. keren keren kang…
    hatur nuhun pisan..
    abdi salaku pemuda oge reueus pisan kanu kabudayaan sunda..
    komo kanu bodorna…
    urang jagi sami-sami nya kang..
    supados henteu dugi ka pareum kasundaan teh…

  226. ha….haaa….ha…haaaaaaa puas tah seuri teh, alus…alus asa bangga jadi urang sunda.

  227. meni lami nya ngadownload anu ageung ukuranna mah , gagal wae deuih abi mah

  228. Alhamdulillah…….. Assa Awet ngoRa Euy.. Thank Dulur2 sadaya..
    Salam We Kanggo a C_Ver Ti Ngka tea….

  229. hatur nuhun, canghegarna meuni seer pisan. jng lalucu pisan

  230. edun pisan uyy canghegar,babaturan uink ge nepi ka seuri ngakak,wakakakakakakakakak . . . . . . . .
    pkonamah sippp lah . . . . . . . .

  231. hahahaha……. dijamin ngakak wae ……..

  232. pulang dahar …langsung ngdengeken…nepiken ka kaluar dei.. ngenah seri…

  233. Pikaseriien video nu gelo…….hahahahaty…

  234. Hade pisan, euy canghegar teh eweh nu ngelehkeun lah carita lucu ie mah. mun bisa lewih lucu dei tie.

  235. hahahahah…sumpah meni ngehkeuy pisan ieu seri ..asa bangga euy jadi urg sunda teh…biarpun urg mah BUTONG alias BUdak sapoTONG..wareh jawa wareh sunda…tapi da resep pisan kana bobodoran sunda teh…gelo..!..parah,bodor…wakakakaka

  236. akhirna aya hiburan oge nuhunnya……….

  237. nyuhunkeun nya A….!!!!!
    jadi bangga euy hirup katurunan sunda…..!!!!

  238. Aduh, kang! Pipi meuni asa berewes! Loba teuing seserian. Tapi, nuhun kang tos tiasa ngabagi kabingahan. Ngiringan unduh nya kang!

  239. hatur nhun kang….
    sae pisan yeuh…
    ngiring nyedot we akh….

  240. wakakak….hatur nuhun tos tiasa bungah..seuri ngunnnnaaaah…

  241. izin nyedot kang

  242. aduuuuhhhhh hojaaannnnnnnn…
    urang seeserian teu eren2….ngadengekeun ieuu
    untung we te nika utah Ge.
    siP lah..

  243. hahhahahahaha..??alhamdulilah abdi tiasa seuri

  244. alhamdulillah… kiwari mah tarang tara ngariut,,, eleh ubar dokter nu pang mahal na ge ku canghegar mah…

  245. hahahahahahahahahahaha…….hahahahahahaha

  246. Nu kieu yeuh nu kudu dilestarikeun jamamn ayeuna mah…
    diantos nu sanes na kang…!!

  247. kang…… mun tiasa mah hoyong di kintun ah ka email abdi
    smemeh di ical email abdina … he…he..he..

  248. hihi..penyeteh teu aya di internet…boromah abdi milarian canghegar teh ka hp hp rencangan, nanaroskeun…hihi,

  249. geuningan aya didieu ubar stress teh ,, hatur nuhun pisan sa-ageng2na ..

    mangga disuruput ku abdi ..

    – urang ciwastra

  250. ahahahhaaaa
    seu”rian wae ngaadangukeun canghegar mah ..
    neupi seueul angen kieu !!
    htur nhun kang ,,dtambih deui ..
    hhe …

  251. tah ningan karak kapanggih nu dipikahayang teh ubar stress deuleun..matakna nuju nyobian mun ditingal nu komen janteun panasaran akang teh..leres teu??

  252. Cangehgar MANTAP!!!! KUmaha nya mun hoyong gaduh kumpulan2 cangehgar FULL versi. Ari nga donlot hiji-hiji mah lami, Pami tiasa mah dikintun nya ka email abdi sadayana. Sumpah, iyeu obat stress, cangehgar paling asik.
    diantos kintunan nana
    Hatur nuhun nya…
    -Salam ti urang sukabumi-

  253. kang dei eung
    lamun bisa mah kirim ka email sim kuring
    punten nya kang
    ieu abdi orang sukabumi
    pie bahasa na teu tiasa lemes

  254. Kang Mantap……..
    Tambah lagi Kang …….

  255. walah….. hese balem ngupingkeun cangehgar mah, pikaseurieun psn kang… manawi gaduh abdi hoyong lagu pangumbaraan pami teu lepatmah nu ngahaleuangkeunana kang niki ukur duet da sareng istri, teras pami aya mah lagu tepang saliwatan. htr nuhun ah……

  256. hatur nuhun kang, canghegarna lucu pisan,,, hahahaha..

  257. hwahwahwahwahwahahahah hah h hah h ah ah aahaha….. . ,. .,. ,.,. !!!!!!!!

  258. naha teu tiasa ngadownload nganggo IDM ?????? lebar eung

  259. ahhh… aing mah uy.. siga nugelo ngadengekeun make headset mah.. cengar cengir sorangan he..he…

  260. hayang seuri lah
    mun tiasa mah tambihan eta bodorna

  261. nuhun pisan…ti kamari seserian wae abi…tos tos cekap….teu kiat…

  262. hatur nuhun, canghegarna, tos seer pisan link na, abdi sarang kanggo bahan bodor, heuheuheu

  263. nuhun pisan kang kana canghegarna rame pisan jeung ngahibur pisan

  264. hatur nuhun,jd cengar engir sorangan ieu teh…
    bravo buat kang ibing sareng sadayana

  265. hatur tengyu akangnyah.. ternyata parantos liar..
    tengyu di banget…wawaw.

  266. aduh,., lucu pisan benernya,.,.,.
    a teks bobodorana tiasa di kirim lewat email teu,.,
    diantosnya a artikelna,.,.

  267. hatur nuhun kang…jd asa aya dilembur ari ngadangukeun cangehgar teh…sln ditempat abdi ayeuna bahasa jawa wae..tambih dai koleksina kang!!

  268. Mantap, ceritanya lucu2 sampe hapal semua dialognya neh… di tunggu cerita selanjutnya ah. hatur nuhun

  269. suka….suka… abdi resep pisan kang…!!!!!!!!! rame…..!!!! simkuring sampe ngaluarkeun cai panon….!!!! HAHAHA……

    TAMBAHIN LAGI KOLEKSINYA KANG……!!!!!

    SALAM SUKSES….!!!

  270. Hatur nuhun pisan Gan.. katampi pisan..

  271. hatur nuhun pisan kang .. bodor pisan .. ngadangukeun ieu raosna mah wengi2 bari ngopi ..
    pami tiasa mah ditambihan deui kang ..
    hatur nuhun

  272. sae kang,, ngahibur pisan,, mun tiasa mah tambihan koleksi na,, obat setres paling manjur ieu teh,,,

  273. asli ngakak ngadangukeun iyeu…..nuhun pisan kang…

  274. Kang Andri hatur nuhun di pangumbaraana… asa waraas yeuh..

  275. Wah…urang kudu tempur ngangkat deui budaya jeung kabiasaan sunda…..Edun…salut kang seuran deui sareng tambihan…ngarah rame pisan….Prikitiw lah…

  276. htur nuhun pisan kang, ajibbbb pisan ……. pami kagungan kawih dipangumbaraan ti Kang Niky Ukur

  277. pikaseurieun euy…………..

  278. Edaaaaaaannnnnnnnn !!!!
    Alus pisan euy !!!!!!

  279. ay lagu pais kutu teu kang?
    abdi milarian mni hese…
    blz.

  280. top euy……..kreatif kang….
    salam jerry gerlong

  281. Mantep pisan euy, gelolah…., emang edun…, bodor pisan…., ngaleungitkeun stess…………

  282. parah pisan ieu lawakan kang…wakakak pokonamah lah……edas pisan
    tapi tiasa ditambihan kang……lawakana

  283. kang abdi teh hoyong Download sadaya na,
    tapi naha’nya pami nga Download na rada lami mn ngganggo IDM (Internet Download Manager) biasa na oge enggal, padahalfle na sakedik ngan 3 Mb, smpe 10 Mb…
    punten kang solusi na??

    • Saterang abdimah upami download dina Ziddu,4Shared atanapi rapid IDM teh fungsina kangge mempercepat download wungkul, teu tiasa ngabagi downloadna, janten receive na angger ngan hiji, sareng teu tiasa sareng 2 sakaligus downloadna, solusinamah pami ngadownload dina ziddu rapid kedah sakali beres, hatur nuhun kang kana kasumpingan di halaman abdi

  284. edun lah edun..
    kuat ka nyeri beuteung si sayah gara” seuseurian wae..
    mantep..

  285. hahahahahaha
    hade kang ieu
    si udin pikaseurieun
    wawakwoawkoawkoawkawo

  286. Alhamdulilah aya weh pikaserien mah sanajan jaman ges lalier kie…… nuhun ah kang….

  287. mantep pisan kang, tambihan deui ah…..lawakannya

  288. Canghegar eduuunn…
    Icih Udih…gwakakakaka
    Jak daniel…..wuanyiiiiiiing sisayah paling suka yg unyang anying nyah gan,,,,gwakakakaka

    Kang Ibing The Legend…uedasssss lah…

    Nuhuuunnnn, sae pisan ieu blog na…

  289. hahahahahahah ngakak ainggggg

  290. LUCHU PISAN, EUY…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 141 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: