Do’a Keur Urang Palestina

Palestine

 

Laknatullah. Israel

Karek ngarti kuring bangsa Israel sok ngabantai Budak leutik, Coba bayangkeun budak di bawah umur 10 tahun, geus katalalar Al Qur’an, cik bayangkeun jiga kumaha kabisana 10 atawa 20 tahun deui, gudangna pa hafidz Qur’an nu tetela geus di jamin ku Allah, asup Surgana.. tiap hapal hiji ayat, di surga di taekeun levelna.

Urangmah enak didieu, manehnamah pating koceak di sela-sela pelor, bom, granat, rudal..

Yu.. dulur urang nga Du’a ka Allah..

Ya Allah..

Lamun baheula kaum musrikin rek ngahancurkeun Ka’bah, ¬†Anjeun ngirimkeun bala bantuan mang rupa Manuk Ababil.. nu bisa nga hancurkeun kaum musrikin ..

Mudah-mudahan ayena.. sacepetna.. sing di lungsurkeun pertolongan ka Palestina.. siga baheula anjeun ngahancurkeun tentara gajah, atawa pertolongan anu sanesna nu sae mungguh Anjeun Ya Allah..

Amiinn

 

Download Wayang Golek: Karna Diperdaya

KarnaWilujeung Lelenggutan

Mangga Undeuuurr..

Karna Diperdaya 1

Karna Diperdaya 2

Karna Diperdaya 3

Karna Diperdaya 4

Karna Diperdaya 5

Karna Diperdaya 6

Download Wayang Golek: Prabu Gondayitma – Asep Sunandar S

photo

Mangga Undeuurr..

Prabu Gondayitma 1

Prabu Gondayitma 2

Prabu Gondayitma 3

Prabu Gondayitma 4

Prabu Gondayitma 5

Prabu Gondayitma 6

Download Wayang Golek : Caringin Bodas

Caringin Bodas - Ade Kosasih Sunarya

Mangga Di Undeur…

Caringin Bodas 1

Caringin Bodas 2

Caringin Bodas 3

Caringin Bodas 4

Caringin Bodas 5

Caringin Bodas 6

Asal Usul Cau Manggala aya Sikian

 

cauWilujeung babarakatakan…

Asal Usul Cau Manggala aya Sikian

Download Wayang Golek: Narayana Ngalalana

asep-ss-narayana-ngalalana

Sumangga.. Undeurrrr..

Narayana Ngalalana 1

Narayana Ngalalana 2

Narayana Ngalalana 3

Narayana Ngalalana 4

Narayana Ngalalana 5

Narayana Ngalalana 6

Dongeng Mang Jaya

radio inget keneh “Cag urang tunda di handeuleum sieum, urang teang di hanjuang siang” mangga under dongenna, hayang seuri ngadengena asa balik deui ka jaman baheula

Dongeng Mang Jaya

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 144 pengikut lainnya.