Download Wayang Golek: Karna Diperdaya

KarnaWilujeung Lelenggutan

Mangga Undeuuurr..

Karna Diperdaya 1

Karna Diperdaya 2

Karna Diperdaya 3

Karna Diperdaya 4

Karna Diperdaya 5

Karna Diperdaya 6

Download Wayang Golek: Prabu Gondayitma – Asep Sunandar S

photo

Mangga Undeuurr..

Prabu Gondayitma 1

Prabu Gondayitma 2

Prabu Gondayitma 3

Prabu Gondayitma 4

Prabu Gondayitma 5

Prabu Gondayitma 6

Download Wayang Golek : Caringin Bodas

Caringin Bodas - Ade Kosasih Sunarya

Mangga Di Undeur…

Caringin Bodas 1

Caringin Bodas 2

Caringin Bodas 3

Caringin Bodas 4

Caringin Bodas 5

Caringin Bodas 6

Asal Usul Cau Manggala aya Sikian

 

cauWilujeung babarakatakan…

Asal Usul Cau Manggala aya Sikian

Download Wayang Golek: Narayana Ngalalana

asep-ss-narayana-ngalalana

Sumangga.. Undeurrrr..

Narayana Ngalalana 1

Narayana Ngalalana 2

Narayana Ngalalana 3

Narayana Ngalalana 4

Narayana Ngalalana 5

Narayana Ngalalana 6

Dongeng Mang Jaya

radio inget keneh “Cag urang tunda di handeuleum sieum, urang teang di hanjuang siang” mangga under dongenna, hayang seuri ngadengena asa balik deui ka jaman baheula

Dongeng Mang Jaya

Download Dongen Wa Kepoh: Si Rawing

wa-kepoh

Carita si Rawing guguru ka Ki Debleng, nepi ka jagona, di dongengkeun ku Wa Kepoh nu kakoncara masa harita ngelehkeun acara tipi, nu terkenal ka emut-emut nepi ka kiwari salah sahijina kecap ‘ Perrrrmiossss‘ mangga meh teu panasaran undeur wae dongengna

Download Si Rawing

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 138 pengikut lainnya.