Obrolan Salaki jeung Pamajikan


Obrolan salaki jeung pamajikanSalaki : mah alhamdulilah nya rumah tangga urang teh tos nincak 10 taun

Pamajikan : nya pah,pah mun mamah maot papah bade nikah deui moal..?

Salaki : moal atuh mah papah satia ka mamah…

Pamajikan : engke nu nyeseuhan baju papah saha,nu nyiapkeun sarapan saha,nu ngurus barudak saha..?

Pokona papah kudu kawin deui ah mamah alim mun ningali papah susah..

Salaki : enya atuh ari mamah keukeuh maksa mah..

Pamajikan : pah engke mun tos nikah eta pamajikan nu anyar teh di bawa kaimah ieu..?

Salaki : nya muhun atuh sayang pan papah mah teu boga imah deui..

Pamajikan : trus sendal,baju,sapatu,lancingan engke di bikeun ka pamajikan papah..?

Salaki : nya muhun atuh mamah

daripada mubazir kan mamah na ge jadi menang pahala..

Pamajikan : trus cangcut,BH/mamah ge dibikeun

Salaki : nya moal atuh mah meni sagala teuing,bari na ge moal mahi BH mah da itu mah BH nage 36 B pan mamah mah 32 B….

Pamajikan : papaaaaahhhh

…nurustunyung siah jadi salama ieu teh geus aya awewe na..dasar borokokok…

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: