Sapu Injuk


SAPU INJUK
budak awéwé umurna 12 thn digawé dipabrik SAPU INJUK.

Palebah nincak umur 16 thn éta budak téh ménta eureun digawé… 

Ditanya ku bosna, “kunaon hayang eureun..?” Éta budak kalah muka calana bari ngomong:  

“..Bapa cobi tingal, damel didieu mah BULU INJUK na narapel dina gagaduhan abdi..” 

Bosna seuri, “eta mah lain BULU INJUK nyai.., kabéh gé mun geus dewasa mah kitu….., yeuh tempo nu bapa gé sarua..” ceuk bosna bari muka calana. 

si budak némpas bari rada héran “Euleuh2…. komo geuning nu bapak mah napel jeung gagang sapuna sagala…..!!

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: