UCING


UCINGIzem : ” kang piceun ucing teh, geuleuh jorok mosdol jaba hulu peda euweh wae !!!!…

Cepot : ” kamari ku akang geus di piceun, tapi balik deui..balik deui..bogaeun Peta jiga na teuing di tulungan ku Si Dora the xplorer kitu !!!

Izem : ” sing jauh atuh kang

miceunna..!!

“Cepot ngarungan ucing tuluy indit ka leuweung, 10 jam lilana, ti leuweung. Cepot nelepon ka Izem…

Cepot : ” Nyi ucing teh aya ka imah deui teu ??”

Izem : ” aya kang, kunaon kitu..?? ”

Cepot : “pangnanyakeun, tadi balikna jalan kamana kituh, ieu akang nyasab”

Izem : hah… ???

Iklan

Satu Tanggapan

  1. Haha.. Sae kang šŸ˜€

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: