Surprise Panganten Anyar


SUPRISE PANGANTEN ANYARUdin jeung Icih panganten anyar…

Maranehna karek balik ti bulan madu.. 

Nepi ka lemburna si Udin hayang mere kejutan keur pamajikanna nyaeta hiji imah nu dibeli keur si Icih…

Udin : “Neng, Akang hoyong masihan sesuatu ka Neng”.

Icih. : “Naon ‘kang?”

Udin : “Tapi soca Neng kedah ditutupan

ameh suprise !!*

Icih : “Mangga ‘kang…”

Singkat carita si Udin nungtun si Icih ka imah

anyarna.. 

Nepi ka imah anyarna si Icih teu kuat ngulibek beunteung hayang hitut…

Si Icih nahan2 pihituteun da tara pernah pisan hitut harepeun si Udin komo bari keur _moment_ kieu mah mantak pieraeeun pisan pikirna.. 

Tapi si Icih teu beak akal..

Icih : “Kang meni asa atooh pisan Icih teh

dugi halab – hab hoyong eeut…”

Udin : “oooh manga Neng ku Akang pang nyandakeun … calik antosan nya geulis..”

Sabat si Udin geus jauh sora lengkahna..

Icih : “tuut..” ( _ngalurkeun hitut rada di tahan bisi kadangueun ku salakina_ )

Teu kungsi lila Udin datang ngasongkeun gelas ka si Icih

Icih : “Akang ieu mah teu amis da Icih hoyong cai amis” ( _na pikir si Icih …ah can sebeuh hitut teh_ )

Udin : “Mangga Neng geulis pujaan Akang..ku Akang bade digulaan ( _bari ngaleos deui k dapur_ )

Icih. : “tuuuuut….” ( _langsung hitut deui sabot lengkah salakina ngajauh_ )

Udin datang deui bari ngasongkeun cangkir

kana panangan Icih..

Icih : “Aah akang mah kirang amis !!”

( _gussstiii ieu hayang keneh hituutt na pikir si Icih bari ngarapetkeun suku nahan pihituteun_ )

Udin : “Muhun … Muhun urang tambihan

deui gulana …” ( _bari ngaleos mawa cangkir deui ka dapur_ )

Sabot salakina ngajauhan….

Icih : “tuut… tuuuuuuuuut broooott !!!”

( _ploooong tah pihituteun geus kaluar kabeh pikir si Icih bari gumujeung laun_ )

Si Udin dongkap mere cangkir k panangan

Icih…

Ku Icih di suruput ….

Udin : “Ayeuna urang buka nyak Neng

panutup socana ku Akang..” ( _bari muka tali nu nutupan panon si Icih_ )

Icih : “Alaaaaah Mamah.. Papah… Abahh.. Ambuuuuu… Geuning araya di darieu !!!

Ti iraha araya didieuna ?????” ( _bari ruyray beureum beungeut ningali kolot si Udin jeung sakabeh keluargana aya didinya_ )

Sarempak kabeh ngajawab:

*”TIBEKOK MIMITI !!!!”*

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: