Supir jeung Nugelo


Hiji waktu aya supir ditugaskeun nganteurkeun sababaraha urang jelema gelo ka hiji rumah sakit jiwa

Kacaritakeun di jalan anu sepi ban mobilteh bitu, tuluy si supir ngaganti ku ban serep, apes… keur arek ngabaudan ban, eta baud ngagorolong 3 siki kana solokan nu aya di sisi jalan, manehna bingung… mun maksakeun teu dibaudan bisi ngarempeyek, tulus lurak lirik sugan aya bengkel tapi weleh teu manggih, manehna mikir tapi angger kalahka stress, atuhh penumpang nu jelema gelo tea oge kareseleun.. tuluy nanya ka supir

Nu Gelo: Pir kunaon euy lila-lila teuing, mobilteh teu maju-maju!

Supir: Haduh rieut puguh aing teh baud 3 siki ngagolong ka solokan..

Nu Gelo: Cik atuh pir.. alaan heula tiap ban 1 baud heula.. ngke mun manggih bengkel kakara meuli…

Supir na jero hate: bener oge ceuk nu gelo teh.. bari masangkeun baud manehna nanya kanu gelo

Supir : Urang mah teu ngarti ? naha maraneh palinter tapi naha rek dibawa ka rumah sakit jiwa?

Nu Gelo : euuhhh pir!! helloowww !! aingmah ngan gelo wungkul tapi teu belet jiga maneh !!!

Supir gogodeg…..

Satu Tanggapan

  1. wkwkwkwkwk. edun ieu carita. hebat lah

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: