Do’a Keur Urang Palestina


Palestine

 

Laknatullah. Israel

Karek ngarti kuring bangsa Israel sok ngabantai Budak leutik, Coba bayangkeun budak di bawah umur 10 tahun, geus katalalar Al Qur’an, cik bayangkeun jiga kumaha kabisana 10 atawa 20 tahun deui, gudangna pa hafidz Qur’an nu tetela geus di jamin ku Allah, asup Surgana.. tiap hapal hiji ayat, di surga di taekeun levelna.

Urangmah enak didieu, manehnamah pating koceak di sela-sela pelor, bom, granat, rudal..

Yu.. dulur urang nga Du’a ka Allah..

Ya Allah..

Lamun baheula kaum musrikin rek ngahancurkeun Ka’bah,  Anjeun ngirimkeun bala bantuan mang rupa Manuk Ababil.. nu bisa nga hancurkeun kaum musrikin ..

Mudah-mudahan ayena.. sacepetna.. sing di lungsurkeun pertolongan ka Palestina.. siga baheula anjeun ngahancurkeun tentara gajah, atawa pertolongan anu sanesna nu sae mungguh Anjeun Ya Allah..

Amiinn

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: