Tribute to bandung – Kungpow Chicken


Undeur laguna dididie

Reff:
Da urang mah urang Sunda
weLas asih hade basa
sadaya ge da baraya
da urang mah urang sunda

yeuh ieu geura tempo di bandung kiwari macet
tiap Liburan Loba nu ka factory outLet
tong sok ngariring bingah ngariLu da urang mah Lain semah mending ge cicing di imah Oy..
Karunya ka pa Timur Baroko sebagai kapoLda ngurus anak buah na ngatur jaLanan anu pinuh dimana-mana Oy…
bahkan boga gubernur anyar pak ahmad heriawan jeung si kasep kembaran urang wagub Dede Yusuf
tapi keheuLa maneh tong waka protes heuLa mun ngadengekeun Lagu ieu siga jumper naon da ieu mah adaptasi tina manuk dadaLi na Aki Sambas anu Leupas entep na teras CircLe K hey…
eta toko baLatak dimana-mana barudak ngora mani betah gogoLeran di hareup na…
pa dada rosada gogodeg kana kaLakuan barudak ayeuna
ari babasaan teh mani kudu aya ujung na anying…

Lain maraneh teh urang sunda
karek sakaLi ka jakarta bae ge mani baLaga
ngageroan aing mani kudu make ‘kamana sob?’
emang ngaran aing teh sobarna
bari jeung ditambahan ku bahasa gokiL
tuh tempo Loba pisan LaLaki centiL di jaLan veteran
geus nyaho sarua Lalaki tapi angger keneh kaLahka diheureuyan
kade mun naek angkot cicaheum,ciroyom,daerah di pati ukur Loba copet neangan hape jeung dompet
aLesan na pura2 utah jeung suku na keram, mun kapanggih deui jeung nu kitu.. KEPRET!!*Reff
Kang ibing kiwari tos sering sibuk dakwah bari ngungurus domba gaLing
kamana DoeL Sumbang tos Lami teu nembang deui di kota kembang
nyeri hate es LiLin peyeum bandung tinggaL dina Lagu
da ayeuna mah maLah brownies nu di teang ku semah ti dieu ti ditu
hayang gauL ngopi heula nyahona sagelas 20 rebu
sugan teh sarua jiga di warung ceu yeti 2 rebu menang kopi susu
rumasa sim kuring goreng patut jadi mun Lapar langsung meLesat dahar di ceu emah
‘kasep sareung naon wae emam na?’

mun dahar di gardu jati wengi-wengi sok pajarkeun tos ti pasantren nu hareupeun gang na aya pos polisi
aneh loba pisan jaLma resep nangkring di jaLan Layang
tetempoan ka handap jiga nu keur nempo beruang di kebon binatang
ayeuna Loba jembatan panyebrangan da keukeuh resep nyebrang na di jaLan
soaLna bisa nyebrang bari ngaca di kaca mobiL susuganan di jalan na aya nu geuLis ngadadahan
wuuuh… duh emeen… heh pamaLi kang emen kitu!! kang… emen…

*Reff lagi

Tong saukur ngimpi jadi juara buktikeun mun bisa juara
jiga baheuLa inget ka kang Ade Hudaya, Ajat Sudrajat, jeung Robi Darwis
nguLik boLa di Lapangan ngagiring boLa ka gawang
ku Robi Darwis di oper ka Ajat Sudrajat
ku Ajat di oper ka Robi ku Robi di oper deui ka Ajat deui
ku Ajat dioper deui ka kang Robi, nya atuh kang Robi na ambek2an dan kang Ajat na kacapean
soal na ngan duaan nu maen di Lapangan
tapi mun ayeuna aya kiper Tema Mursadat sok ngadat
mun bek na Maman, Nova, jeung Nyek Nyobe ngajaga na teLat
tim geLandang aya Lorenzo Cabanas, Eka Ramdani, Atep jeung Hariona
tapi eta Zaenal Arif kamana? umpan ka hereup aya HiLton Moreira, Bastos diantos goL na
Christian sanes RonaLdo tapi GonzaLes ka kang airLangga mangga asupkeun goL na
haji ungu sareung Pa Jaja Sutarja tong hiLap bonus na
terakhir kanggo kang Jaya Hartono, mun aya nu protes tong diwaro

*Reff Lagi

mun ceuk urang tajong ceuk maneh goL!!

tajong GOL!! Tajong GOL!! Tajong GOL!!
mun ceuk urang PERSIB ceuk maneh JUARA!!
PERSIB JUARA!! PERSIB…
mun ceuk urang tajong ceuk maneh goL! tajong GOLL!!

//

6 Tanggapan

  1. kacida bengharna nya urang sunda ,, mangkana urang kudu bangga hirup ti turunan incu sunda

  2. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like
    you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is magnificent blog.

    An excellent read. I will certainly be back.

  3. Sundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

  4. Admin na kamana jarang update ieu teh? Kang lamun update tolong upload lagu devi fullnya hatur nuhun soalnya abdi jauh di russia

  5. Resep lirikna sae🙂

  6. kang..manawi gaduh ceramah ti kiayi balap..abdi nembe gaduh ki ahmad hungkul..kintunkeun nya link na ka abdi..hatur nuhun..!!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: