Geloooooo… parah pisan, Nasihat Jelema Burung


Biasana ari wejangan teh sok nu sararae.. naha ieumah  apyuuunn

mangga undeur we tah ieu linkna didieu yeuh

3 Tanggapan

  1. filena geus kadaluarsa min… nyuhunkeun link nu sanes atuh…

  2. Aya-aya wae..
    Hededlah.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: