ASAL-USUL TECHNOLOGY “TOUCH SCREEN”


Kieu Caritana Baraya:

Dina hiji poe aya hiji Ilmuwan Manca Nagara arek dahar di WARTEG.

Tiap PENGUNJUNG nudatang ditanya ku Pelayan Warteg:

Pelayan: “Makan pake apa?”

Pengunjung nempelkeun jarina dina kaca (nunjuk dahareun nu aya dbalik kaca)

Pelayan:… “Makan pake apa lagi?”

Pengunjung nempelkeun deui jarina kana kaca

Pelayan: “Apa lagi?”

Pengunjung tuluy menempelkeun jarina deui kana kaca…

Sababaraha detik ti harita dahareun teh geus siap di sajikeun.

SANG ILMUWAN Olohok kagum, ternyata technology di Indonesia luar biasa majuna.

Ti harita manehna teh ngajiplak jang dipake dina TV, LAPTOP, PDA Blackberry Torch dan Ipad

…….

Kitu ceunah caritana barayaa….

salam ti urang sunda…

11 Tanggapan

  1. ijin copas nya kang. hadeeeeeeee… urang sunda leuwih tiheula manggihan layar sentuh.

  2. copas ach keur fb nya?

  3. Oh begitu.
    Salam dulu kang.

  4. geningan, urang Sunda teh langkung modern tibatan urang luar nagri, nya….

  5. borona di baca, sugan teh enya abah…hehehe

  6. He he. Mantap, Kang.

  7. numpang COPY PASTE nya kangšŸ™‚

  8. memang kaharti, jeng masuk akal oge, kmh ilmuwan urang bisa, bisa nurutn tina adat istiadat ASING, ulah jadi KONSUMEN hungkul

  9. Ouh.. Kitu.

  10. hebat tah reuseup jeng masuk akal pisan.sok lah lajeungkeun tur plihara bahasa sunda beh teu lengit.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: