Bobodoran Kang Ibing: TAI KOTOK


Jelema  nu lalajo video ieu abong mun teu seuri..

Aya wae kalakuan urang sundamah, nu geuleuh jadi bodor, neupi ka tai hayam oge bisa di gunakeun jang hiburan, mangga parakanca  nu bade ngaraosan taikotokna kang Ibing

Download Video Bobodoran Kang Ibing : Tai Kotok

9 Tanggapan

  1. hadeuhh…parah pisan
    nha kuat napi ka tai kotok nya nu d asaan urang sunda shalut lah
    mening kitu nto olok kna duit dumik garatis eta mah…
    hahahahhahahaha:D:D:D:D

  2. nha tai kotok d asaan emang ngenah kitu rasa na

    hadeuhh…aya aya wae akang mah.
    ……:D:D:F

  3. Selamat Jalan Kang Ibing
    Semoga Kau Tenang Di Alam
    Sana

  4. abdi anu tugas dilebanon ngaraos kahibur.haturnuhun

  5. aya2 wae nyah

  6. hurup O aya Hiji

  7. sampurasun……..ari sempal guyon sikundang di radio garuda tea,saha nu gaduh gan…punten meni teu aya laratanana.si minta si abah si iting mas paijo……eta geuning KUMaHEUUU…

  8. Enya bener, euweuh kageuleuh tai kotok diasaan. hahay…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: