17 Tanggapan

  1. nyeredet pisan kana hate

  2. hatur nuhun kang, asa waas.

  3. Sampurasuen

  4. sing seredet kana manah,,,manawi saderek sdayana nu sami2 resep kana kawih sunda, pami tea mh aya nu gaduh KAWIH TUGU KACAPI SULING ti YAYA SUKEN-cianjur, katampi pisan pami tea mh aya nu bade masihan ,,,
    haturnuhun

  5. hatur nuhun pisan
    hehe

  6. hatur nuhun

  7. hatur nuhun lagu lagu mang kokona ,ngupingkeun lagu mng koko mah nyerep kanu manah ,sok emut ka lembur hoyong wangsul waas pisan

  8. hatur nuhun….

  9. asa ku warara’as ngadangukeun kawih ti mang koko,hatur nuhun ah,,,,,,,

  10. bruttt….kunaon pami ngupingkeun kawih atanapi kacapi suling sok bras pipikiranteh ka suasana pasawahan, suasana zaman baheula, pami musik dangdut “balakajibrut” sok ras we inget kana dunia mesum, dunia nyawer paksa,gual geol ala bonsai….punten ieumah pipikiran pribados sanes pipikiran rakyat

  11. Ijin sedot kang. thx +1

  12. Aslm..sampurasun..manawi kagungan lagu nimang&rumasa mp3 sareng rumpakana, peryogi pisan, hatur nuhun

  13. Allhamdulilah nu dipilarian teh tinedunan, hatur nuhun mugi ulah bosen ditumamprakan

  14. kawih-kawih nu mang koko sangat menyentuh

  15. kawih nu ngandung sajarah, mani waas, tambihan deui atuh kawihna …………………………………..

  16. tamih deui kawih-kawih timang koko na sapertos nu judulna maenbal

  17. ku waraas ngupingkeun lagu 2 sunda mudah2an anak incu ulah hilap ka warisan ti karuhun sunda

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

Bergabunglah dengan 152 pengikut lainnya.

%d blogger menyukai ini: