HP Monocrome Dual Sim Card GSM & CDMA


Aya aya wae, Hp Monocrome tapi 2 sim card na, gsm jeung cdma tah ieu gambarna

17 Tanggapan

  1. Edun euy bodor pisan !
    Jd weh cakakak seseurieun

    hoyong bs bodor siga kitu,Kumaha nya??

  2. nu abi mah hape na mobile pami nelpon tinggal make hp nu batur we jaba bebas pulsa deui….sok mending mana????

  3. hayang seuriii pisan mang……. hape kami mah aya fitur kamar kost na oge lengkap sareng ABG na kaleresan bade di ical…

  4. ahh tos biasa ari nu 2 card mh komo nu aya kulkas na mh
    ntz ue mnding meser mubi skantenan supados lengkap….

  5. hahaha… ah heureuy amang mah…

  6. abdi mah milarian HP dual WC.

  7. He..he……..he…………., bener ieumah hayang seuri lur

  8. whuahahaaha eweuh deui nu bogs ngan urang sunda tahhhh

  9. abdi mah gaduh ge 2 sim card….nu hiji dina HP, nu hiji dina dompet paranti beger !!!! heuheuuyyyy…..

  10. sae kang koleksi na
    nguiring bingah ah

    hatur Nuhun

  11. mmm… eta mah abi g gaduh atwuh kang. teu acan gaduh mah 2on card jeung 2on carpet. wkwkwkwk

  12. huahahahahahahahahahaha…..abdi ge gaduh atuh…sajabi dual on kartu GSM+ CDMA teh samalahan aya radio, tv, sareng motorna abdimah

  13. Aya fitur toiletna teu kang?

  14. eta mah hape na lada…!!! biasana apanan kitu, nu dikaretan mah lada…!!!

  15. wkwkwkwk etamah 3 card GSM, CDMA jeng GAPLEH

  16. Ahihihi, , ,
    eta mah biasa, abdi boga nu aya kamera jeung kulkasna
    , , , ,

  17. meni lucu wakakaka

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: