Download lagu Manuk Dadali MP3


Download Lagu Manuk Dadali MP3

Download Lagu Manuk Dadali Angklung MP3

Download Lagu Manuk Dadali Melodi Gitar MP3

About these ads

55 Tanggapan

  1. Tetep hese bae kudu kumaha ie

  2. meni harese pisan nasteung darting yeuh.Oh aya nu hilap.saya Keucewa eung

  3. akang ulah pelit pelit ath *^_^*kmha cra downloa na ni lieur ieu teh????? lalieur euy …

  4. pelit ih ni teu tiasa di download

  5. Wah keren keren nih

  6. ijin download yaahh ! terimakasih

  7. ijin sedottttt
    hatur nuhun

  8. kumaha ieu download na ???

  9. aduuh makasi kang ye laguu ye tapiii ribetttt cara dowload ye :)

  10. haturnuhun kang…..

  11. Teraskeun Kang,,,,ulah merod..heu heu . Rahayu

  12. Hatur nuhun kang, meni hese pisan milarian lagu manuk dadali teh… rajeun seueur ge hese pisan ngunduhna, kudu kitu, kudu kieu, kedah ngangge software ieu itu….. didieumah gampil pisan

  13. Ijin Download :)
    Thanks FOR lagunya

  14. Kumaha cara download na…

  15. huft… nyari lagu manuk dadali ribet bgt,
    ketemu juga di sini…

  16. susah download’y niiih

  17. Lagunya diulang2 terus ampe 100x angklungna jeung guitarna tara pernah bosen… edun pisan lah…. master piece ieu mah…… ( ti budak kalahiran bandung, darah sumatera, besar jakarta, kerja denpasar, ayeuna makassar… hehheeeee) hidup indonesialah pokonaa……

  18. hatur nuhun atas download lagu manuk dadali nya.,.

  19. binah pisan achh..nuhun..

  20. hatur nuhun ka akang nu tos masihan ieu kawihan..mani ngenah pisan di dengena.

  21. izin donload manuk dadali

  22. jujur ja q baru denger lagu manuk dadali sumpah enak ya lagu a’ ya walupun q gk ngerti apa arti a’

  23. wah, moga2 dapat membantu gw dlm praktek lagu

  24. siip

  25. Sumuhun geningan teu tiasa di download

  26. pengen nyari lagunya dehc

  27. knp tidak bisa di download ya???

  28. lagunya bagus bgt ea,,emng lagu sunda bgus2,walaupun aq bkn orng sunda,tapi aku akui lagunya bguz bgt.. by hasna tjah magelang

  29. Kang ari Versi Suling na aya teu..??

  30. ada gak yang versi kendang nya?

  31. lagu lagu sunda mah moal eleh ku jastin biber oge

  32. naha nu persi angklung teu tiasa d doenload

  33. AlhmdLLh lagu manuk dadali nu angklung tos tiasa ka dwon load , tinggal nu mp3 na..

  34. kang kmha crana nga dwonloan lgu mnuk dadali. zupadoz tiaza diputer di mp3.htur nuhun

  35. cm 4 bulan tinggal di bandung q langsung kesengsem/suka lagu2 sunda,mantabs

  36. numpang download gann,, ane penggemar lagu sunda jg nich,, walau ane bukan orang sunda ,, jujur lagu2 sunda enak bngt di dngeriny,,,mksiiiih gaaann,,,

  37. law bza dtmbah liric_y

  38. Matur nuwun, numpang download….

  39. kang, ngiring nga-unduh laguna, landong sono ka lemah cai… hatur nuhun pisan…

  40. Hatur Nuhun…

  41. Hatur nuhun….

  42. mun te salah mah ciptaan mang Sambas

  43. Puntuen Pisan
    izin copy untuk lagu manuk dadali nyaa …

    Hatur nuhun.

  44. ijin unduh laguna…haturnuhun

  45. izin unduh ya

  46. izin download manuk dadalinya. hatur nuhun

  47. versi jawa ada ga ya..
    pengen banget nih arti jawanya..

  48. izin copy untuk lagu manuk dadali nyaa …

    Hatur nuhun.

  49. cari yang ada liriknya juga

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 138 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: