Download lagu Manuk Dadali MP3


Download Lagu Manuk Dadali MP3

Download Lagu Manuk Dadali Angklung MP3

Download Lagu Manuk Dadali Melodi Gitar MP3

60 Tanggapan

  1. iii keren

  2. […] File Name : Download lagu manuk dadali mp3 – sunda | blog pribadi Source : aslisunda.wordpress.com Download : Download lagu manuk dadali mp3 – sunda | blog pribadi […]

  3. assalamualikuum,, teupang wargi sunda deui yeuh :)

  4. adh… kumahanya cara ngadownloadna
    jadi lieur euy….

  5. download di hp bisa teu

  6. Tetep hese bae kudu kumaha ie

  7. meni harese pisan nasteung darting yeuh.Oh aya nu hilap.saya Keucewa eung

  8. akang ulah pelit pelit ath *^_^*kmha cra downloa na ni lieur ieu teh????? lalieur euy …

  9. pelit ih ni teu tiasa di download

  10. Wah keren keren nih

  11. ijin download yaahh ! terimakasih

  12. ijin sedottttt
    hatur nuhun

  13. kumaha ieu download na ???

  14. aduuh makasi kang ye laguu ye tapiii ribetttt cara dowload ye :)

  15. haturnuhun kang…..

  16. Teraskeun Kang,,,,ulah merod..heu heu . Rahayu

  17. Hatur nuhun kang, meni hese pisan milarian lagu manuk dadali teh… rajeun seueur ge hese pisan ngunduhna, kudu kitu, kudu kieu, kedah ngangge software ieu itu….. didieumah gampil pisan

  18. Ijin Download :)
    Thanks FOR lagunya

  19. Kumaha cara download na…

  20. huft… nyari lagu manuk dadali ribet bgt,
    ketemu juga di sini…

  21. susah download’y niiih

  22. Lagunya diulang2 terus ampe 100x angklungna jeung guitarna tara pernah bosen… edun pisan lah…. master piece ieu mah…… ( ti budak kalahiran bandung, darah sumatera, besar jakarta, kerja denpasar, ayeuna makassar… hehheeeee) hidup indonesialah pokonaa……

  23. hatur nuhun atas download lagu manuk dadali nya.,.

  24. binah pisan achh..nuhun..

  25. hatur nuhun ka akang nu tos masihan ieu kawihan..mani ngenah pisan di dengena.

  26. izin donload manuk dadali

  27. jujur ja q baru denger lagu manuk dadali sumpah enak ya lagu a’ ya walupun q gk ngerti apa arti a’

  28. wah, moga2 dapat membantu gw dlm praktek lagu

  29. siip

  30. Sumuhun geningan teu tiasa di download

  31. pengen nyari lagunya dehc

  32. knp tidak bisa di download ya???

  33. lagunya bagus bgt ea,,emng lagu sunda bgus2,walaupun aq bkn orng sunda,tapi aku akui lagunya bguz bgt.. by hasna tjah magelang

  34. Kang ari Versi Suling na aya teu..??

  35. ada gak yang versi kendang nya?

  36. lagu lagu sunda mah moal eleh ku jastin biber oge

  37. naha nu persi angklung teu tiasa d doenload

  38. AlhmdLLh lagu manuk dadali nu angklung tos tiasa ka dwon load , tinggal nu mp3 na..

  39. kang kmha crana nga dwonloan lgu mnuk dadali. zupadoz tiaza diputer di mp3.htur nuhun

  40. cm 4 bulan tinggal di bandung q langsung kesengsem/suka lagu2 sunda,mantabs

  41. numpang download gann,, ane penggemar lagu sunda jg nich,, walau ane bukan orang sunda ,, jujur lagu2 sunda enak bngt di dngeriny,,,mksiiiih gaaann,,,

  42. law bza dtmbah liric_y

  43. Matur nuwun, numpang download….

  44. kang, ngiring nga-unduh laguna, landong sono ka lemah cai… hatur nuhun pisan…

  45. Hatur Nuhun…

  46. Hatur nuhun….

  47. mun te salah mah ciptaan mang Sambas

  48. Puntuen Pisan
    izin copy untuk lagu manuk dadali nyaa …

    Hatur nuhun.

  49. ijin unduh laguna…haturnuhun

  50. izin unduh ya

  51. izin download manuk dadalinya. hatur nuhun

  52. versi jawa ada ga ya..
    pengen banget nih arti jawanya..

  53. izin copy untuk lagu manuk dadali nyaa …

    Hatur nuhun.

  54. cari yang ada liriknya juga

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

Bergabunglah dengan 157 pengikut lainnya.

%d blogger menyukai ini: