Di Pangumbaraan – Nicky Ukur feat Adinda


Lagu kenangan ieu pasti tos teu birek deui, haleuangna mani merdu, matak waas, rus ras ka pilemburan, jadi sono hayang balik..

Download Lagu Di Pangumbaraan – Nicky Ukur feat Adinda

Download lagu Sanesna

9 Tanggapan

  1. Kang…. pang milariankeun lagu (hilap judulna) tapi kira2 lirikna kieu: Da akan oge kabelejog mika bogoh, cadu teu hayang boga kabogoh cunihin, rumasa geulis nukitu dilayanan cinta diobral dianggap barang loakan……
    Nuhun, diantos….
    salam,
    buhori budak subang

  2. nuhun pisan akang, tos 15 taun abdi milarian ieu tembang, nembe kapendak ayeuna. ngemutkeun nuju sakola kapungkur taun 96 an, sakali deui hatur nuhun pisan.

  3. alhamdulillah..gening kapendak ieu tembang teh,…hatur nuhun pisan kang, ngobatan kasono ka bandung, abdi nu keur ngumbara di banten..emakkkkkk…apaaaaa..hiks..

  4. Assalamualaikum
    Hatur nuhun kang, tos di sedot tah !!!

  5. Hatur nuhun pisan kang,, tos lami milarian ieu lagu,,,, kapungkur nuju masih di bandung asa wararaas ngadangukeun lagu ieu,, ayeuna tos cicing di luar bandung (Sumatera) tambih waas…

  6. hatur nuhun!!! kasadayana

  7. Nuhun pisan kang, the best si akang mah…. mgartos ka hayohong sim kuring. Sakali deui hatur nuhun. Urang bedol… laguna

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: