Download Lagu Kos Mamat :Hiji tambah Hiji


Lagu Hiji tambah hiji sami sareng dua, lamun bisa ngaji tang tu bisa nga dua, yang dibawakan oleh Kos Mamat sangat menghibur, karena gaya membawakannya yang kocak, jiga nu keur heuheureuyan.

jiga nu caliweura tapi asik coba saja Download disini

4 Tanggapan

  1. mantep gan

  2. haha di antos kunjungan ka blog abdi kang😀

  3. diary-mr417[.]blogspot[.]com

  4. Waduh sae eung blogna, diantos pisan ngintip uihna ka blog abdi, asli urang sunda.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: