Wayang


Download Wayang Golek

File ini bertype mp3, di karenakan file ini utuk ukuran download lumayan besar maka saya pecah jadi beberapa file, selamat menikmati Wayang yang syarat akan makna kehidupan dan hiburan guyonan yang segarr

No

Judul

Download

1

Sanghiang Dewa Brata

Sanghiang Dewa Brata 1

Sanghiang Dewa Brata 2

Sanghiang Dewa Brata 3

Sanghiang Dewa Brata 4

Sanghiang Dewa Brata 5

Sanghiang Dewa Brata 6

2

 

Amar Sakti

Amar Sakti 1 

Amar Sakti 2

Amar Sakti 3

Amar Sakti 4

Amar Sakti 5

Amar Sakti 6

3

Sobali Gugur

Sobali Gugur 1

Sobali Gugur 2

Sobali Gugur 3

4

Pancawala Lahir

Pancawala Lahir 1

Pancawala Lahir 2

Pancawala Lahir 3

 5

Arimbi Ngadeg Ratu

Arimbi Ngadeg Ratu 1

Arimbi Ngadeg Ratu 2

Arimbi Ngadeg Ratu 3

Arimbi Ngadeg Ratu 4

Arimbi Ngadeg Ratu 5

Arimbi Ngadeg Ratu 6

6

Arjuna Putra

(Wisang Geni)

Arjuna Putra Wisang Geni 1

Arjuna Putra Wisang Geni 2

Arjuna Putra Wisang Geni 3

Arjuna Putra Wisang Geni 4

Arjuna Putra Wisang Geni 5

Arjuna Putra Wisang Geni 6

Arjuna Putra Wisang Geni 7

Arjuna Putra Wisang Geni 8

7

Bima Murka

Bima Murka 1

Bima Murka 2

Bima Murka 3

Bima Murka 4

Bima Murka 5

Bima Murka 6

Bima Murka 7

Bima Murka 8

8

 

Bayu Suta Pawana

Bayu Suta Pawana 1

Bayu Suta Pawana 2

Bayu Suta Pawana 3

Bayu Suta Pawana 4

9

Jabang Tutuka

Jabang Tutuka 1

Jabang Tutuka 2

Jabang Tutuka 3

10

Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat

Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat1

Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat2

Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat3

Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat4

Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat5

Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat6

11

Kresna Murka

Kresna Murka 1

Kresna Murka 2

Kresna Murka 3

Kresna Murka 4

Kresna Murka 5

Kresna Murka 6

12

Kumbakarna Gugur

Kumbakarna Gugur 1

Kumbakarna Gugur 2

Kumbakarna Gugur 3

Kumbakarna Gugur 4

Kumbakarna Gugur 5

Kumbakarna Gugur 6

Kumbakarna Gugur 7

Kumbakarna Gugur 8

Kumbakarna Gugur 9

Kumbakarna Gugur 10

13

Rama Bergawa Mukswa

Rama Bergawa Mukswa 1

Rama Bergawa Mukswa 2

Rama Bergawa Mukswa 3

Rama Bergawa Mukswa 4

Rama Bergawa Mukswa 5

Rama Bergawa Mukswa 6

14

Sanghiang Danar Wilis

Sanghiang Danar Wilis 1

Sanghiang Danar Wilis 2

Sanghiang Danar Wilis 3

Sanghiang Danar Wilis 4

Sanghiang Danar Wilis 5

Sanghiang Danar Wilis 6

15

Cepot Kembar

Cepot Kembar 1

Cepot Kembar 2

Cepot Kembar 3

Cepot Kembar 4

Cepot Kembar 5

Cepot Kembar 6

Cepot Kembar 7

16

Dorna Gugur

Dorna Gugur 1

Dorna Gugur 2

Dorna Gugur 3

Dorna Gugur 4

Dorna Gugur 5

Dorna Gugur 6

Dorna Gugur 7

17

Panca Suta

Panca Suta 1

Panca Suta 2

Panca Suta 3

Panca Suta 4

Panca Suta 5

18

Trijaya Sakti

Trijaya Sakti 1

Trijaya Sakti 2

Trijaya Sakti 3

Trijaya Sakti 4

19

Dewi Nila Ningrum

Dewi Nila Ningrum 1

Dewi Nila Ningrum 2

Dewi Nila Ningrum 3

Dewi Nila Ningrum 4

Dewi Nila Ningrum 5

Dewi Nila Ningrum 6

Dewi Nila Ningrum 7

Dewi Nila Ningrum 8

20

Irawan Palastra

Irawan Palastra 1

Irawan Palastra 2

Irawan Palastra 3

21

Gatotkaca Mangkat Birahi

Gatot kaca Mangkat Birahi 1

Gatot kaca Mangkat Birahi 2

Gatot kaca Mangkat Birahi 3

Gatot kaca Mangkat Birahi 4

Gatot kaca Mangkat Birahi 5

22

 

Somantri Ngenger

Somantri Ngenger 1

Somantri Ngenger 2

Somantri Ngenger 3

Somantri Ngenger 4

Somantri Ngenger 5

23

Pandawa Tuntas Nyamur

Pandawa Tuntas Nyamur 1

Pandawa Tuntas Nyamur 2

PandawaTuntas  Nyamur 3

24

Budak Buncir

Budak Buncir 1

Budak Buncir 2

Budak Buncir 3

Budak Buncir 4

Budak Buncir 5

Budak Buncir 6

25

Bandung Bandawasa Nitis

Bandung Bandawasa Nitis 1

Bandung Bandawasa Nitis 2

Bandung Bandawasa Nitis 3

Bandung Bandawasa Nitis 4

Bandung Bandawasa Nitis 5

Bandung Bandawasa Nitis 6

26

Prabu Nalaka Suraboma Pejah

Prabu Nalaka Suraboma Pejah 1

Prabu Nalaka Suraboma Pejah 2

Prabu Nalaka Suraboma Pejah 3

Prabu Nalaka Suraboma Pejah 4

27

Astrajingga Gugat

Astrajingga Gugat 1

Astrajingga Gugat 2

Astrajingga Gugat 3

Astrajingga Gugat 4

Astrajingga Gugat 5

Astrajingga Gugat 6

28

Astrajingga Gugat

Astrajingga Tiwikrama 1

Astrajingga Tiwikrama 2

Astrajingga Tiwikrama 3

Astrajingga Tiwikrama 4

Astrajingga Tiwikrama 5

Astrajingga Tiwikrama 6

29

Bambang Melasrana

Bambang Melasrana 1

Bambang Melasrana 2

Bambang Melasrana 3

Bambang Melasrana 4

Bambang Melasrana 5

Bambang Melasrana 6

30

Bima MungkusBima Mungkus

Bima Mungkus 1

Bima Mungkus 2

Bima Mungkus 3

Bima Mungkus 4

Bima Mungkus 5

Bima Mungkus 6

31

Dewi Priasmara

Dewi Priasmara 1

Dewi Priasmara 2

Dewi Priasmara 3

Dewi Priasmara 4

Dewi Priasmara 5

Dewi Priasmara 6

32

jaka-gintiri 

Jaka Gintiri 1

Jaka Gintiri 2

Jaka Gintiri 3

Jaka Gintiri 4

Jaka Gintiri 5

Jaka Gintiri 6

33

Karna

Karna Diperdaya 1

Karna Diperdaya 2

Karna Diperdaya 3

Karna Diperdaya 4

Karna Diperdaya 5

Karna Diperdaya 6

34

asep-ss-narayana-ngalalana 

Narayana Ngalalana 1

Narayana Ngalalana 2

Narayana Ngalalana 3

Narayana Ngalalana 4

Narayana Ngalalana 5

Narayana Ngalalana 6

35

 gondayitma

Prabu Gondayitma 1

Prabu Gondayitma 2

Prabu Gondayitma 3

Prabu Gondayitma 4

Prabu Gondayitma 5

Prabu Gondayitma 6

36

 Caringin Bodas - Ade Kosasih Sunarya

Caringin Bodas 1

Caringin Bodas 2

Caringin Bodas 3

Caringin Bodas 4

Caringin Bodas 5

Caringin Bodas 6

37

Bima Lodra 

Bima Lodra 1

Bima Lodra 2

Bima Lodra 3

Bima Lodra 4

Bima Lodra 5

Bima Lodra 6

38

 kwy281_wayang_golek-093

Sayembara Drupadi 1

Sayembara Drupadi 2

Sayembara Drupadi 3

Sayembara Drupadi 4

Sayembara Drupadi 5

Sayembara Drupadi 6

39

wayang-golek

Bambang Surya Ningrat 1

Bambang Surya Ningrat 2

Bambang Surya Ningrat 3

Bambang Surya Ningrat 4

Bambang Surya Ningrat 5

Bambang Surya Ningrat 6

40

 

Judul Wayang Golek Anu Sanesna:

  1. Aswanikumba -Kumba Aswani
  2. Sanghiang Tunggal Wibawa
  3. Arjuna Perlaya
  4. Perang Baratayuda
  5. Arjuna Wiwaha
  6. Pancasona
  7. Bambang Dewarucita
  8. Semar Gugat
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> <!–[endif]–>

196 Tanggapan

  1. punten hoyong judul Sanghiang pawana aji (lanjutan karna diperdaya) mung teu acan aya nya..

  2. Manawi gaduh wayang golek ti dalang Jamar Media sareng Cecep Supriadi

  3. punten kang pami tiasa abdi hoyong anu nyaritakeun sejarah banten

  4. Assalamualaikum. Para wayang goleker manawi aya nu terang judul carita anu si cepot di bunuh ku arjuna piwarangan dorna? htr nhn sateacana…

  5. punteun kang MID,, anu jdulna jabang tutuka teu acan rengse sanes,,

  6. Hatur Nuhun pisan kang,, katampi ku sim abdi,,,

  7. alah meuni kabantosan pisan..
    tras rada di lengkapan deui ath..

  8. hapunten kang cobi judulna ditambihan deui teutama dalang DedeAmung Sutarya

  9. Hatur Nuhun Akang…..Dugi Kamerkaan Ngadonlodan Wayangna…manfaat pisan

  10. Resep teh ai ngadangukn wayang golek th

  11. حَتُورْ نُحُوْنَ Pisan Bos,Ngiring nyedotttt

  12. Sippppppppppp, Muantaappppppppp
    Ngiring Nyedottttttttt!!!!
    حَتُورْ نُحُوْنَ

  13. Punten kang izin nydottt…

  14. ngiring nyedot kang..sipp lah ,bade request tiasa teu..???
    hoyong carita perang brata yudha naon wae nya kang..??

  15. abdimah etawe hoyong nu judulna KARNA LAHIR

  16. wayang golek budaya sunda anu paling dipika landep pisan,,,,

  17. kang cepot rarabina

  18. kang nyuhunkeun dawala debat atanapi pandita anom dawala ki dalang ade kosasih sunarya versi mp3 na

  19. alah lebar nya kang seueur nu teu aya eta link nu sanes na mah…
    mamanawian tiasa d aktif keun deui kitu…?
    hatur nuhun sateuacanana ….
    sukses kang…

  20. kang, nyungken linkdownload videona.. hatur nuhun sateuacan na.

  21. kang ari nu judul na cepot ngebeg atanapi cepot insyaf aya teu ?

  22. hatur nuhun ka kang andri, katampi pisan downloadannana

  23. aduh mantap pisan kang…

    mung aswanikumba kumbaaswani sareng perang bharatayuda acan aya ????

  24. kang abdimah hoyong lakon cepot rarabi sareng sanghyang tunggal wibawa versi kaset pita nuhun sateuacana…!

  25. kang di antos judul nu sanes na..nuhun

  26. Kang aya wayang anu Gatotkaca gugur teu acan??

  27. punten akang sinareng teteh, sim kuring ( sanes sim kandaraan ieu mah) ngiringan ngenyot.
    hatur nuhun pisan ( teu nganggo “g”)

  28. kang nyuhunken judul jaya geni kang mun tiasa mah nu dalang na cecep supriadi, hatur nuhun nya….

  29. anu ziddu tiasa dipilari di 4shared teu kang….??? hatur nuhun.

  30. Kang, tiasa teu anu ziddu dipilari di 4shared…?? atanapi didamel na 4shared…?? numargi ziddu mah seueur advertise na… hatur nuhun…

  31. Assalamualaikum,, ka sadayana dulur dulur. manawi uninga judul wayang golek anu buta na nyaritaken abah sastra ngala nangka ka majalaya, ragrag nangkarak na sawah saat gara-gara aya hap hap…
    haturnuhun sateu acana manawi gaduh/uninga nami judul na naon,

  32. Pami download videona d mana nya kang. Nyuhunkeun bantosan ti sadayan. tur nuhun.

  33. katampi pisan jejer carita na , hatur nuhun pisan ngalestarikeun budaya sunda

  34. upami tiasa cik pedarkeun asal usul lahirna kurawa anu jumlahna saratus atanapi lalakon ahir jumenengna kresna.hatur nuhun sateuacana.

  35. Seja amit bade nyalin..hatur nuhun kang

  36. kang abdi nyuhun keun wayang golek jaya geni atuh kang
    atur nuhun pisan saacanna

  37. kang hoyong lanjutan budak buncir kersah tte…???
    upami aya naon judul lanjutan budak buncir

  38. kang hoyong cepot raribi dugi ka tamatna

  39. asa reueus pisan ngamumule budaya sunda…
    dilajeng ah… kana carios nusanesna..

  40. bade tumaros urutan judul perang baratayudha ti mimiti naon bae nya?

  41. ass…. punten ah…. sayogikeun carios wayang anu di dalangan ku pa Ade Kosasih…

  42. manawi aya hoyong nga downlod cepot rarabi ieu teh tp dipilarian teu kapendak. nyungkeun bantosan na ka sadayana.
    hatur nuhun

  43. Kalintang bingahna pami aya mah Carios Sanhiyang Dewa nanaon ti Bpk. Ade K sareng Dewa nur cahya, sareng nu sanesna . Haturnuhun

  44. Aduh hanjakal pisan pas bagian Jabang tutuka teu sampe rengse…. caritana….. di antos ah anu No 4 dan seterusna

  45. enggal di lengkapi nu kirangna supados langkung komplit….

  46. waduh juragan,..hatur nuhun.sim kuring asa manggih kejo keur lapar,..
    hatur nuhun pisan kang,..pami tiasa mah bobodorana di seeuran

  47. hatur nuhun kang !!!!!!!
    tapi abdi bade naros ari fidiona aya??

  48. AGAn AGAn JanGAN lUPA di CTV BANTEN pUkuL 23.00wib asep sunandar

  49. cepot kembar bagean 2 tos di delet… kumah???

  50. Ko gx bisa d download

  51. punten kang ngiring ngarewong,,,,
    kang bade numaros ae lalakonna nakula atanapi sadewa aya teu kang… kumargi teu acan ngadangukeun…..
    hatur nuhun kana perhatosannana….
    assalamuallaikum…wr.wb

  52. punteN gan,,NGIRING nuedoTnya

  53. assalammualaikum..
    Salam silaturahmina ti jisim abdi..
    Haturnuhun wee
    Hapunten kasadayana

  54. hatur nuhun…Bray, cing manawi gaduh, koleksi Ade Kosasih Sunarya – Dawala Aral, sakali deui nuhun

  55. hatur nuhun kang ku ayana ieu situs janteun langkung cinta kana budaya sunda,utamina mah seni wayang golek…..

  56. kang…. koleksi wayang golekna di komplitan deui….mun aya mah dalangna kang ade…..

  57. Punten gan abdi hoyong caroios Dewa Debat haturnuhun asa deukeut sareng baraya sunda..

  58. haturnuhun kang aya situs ieu,,tapi kang aya pitaroseun hamputeun nya kang ningan bima lodra mah teu bisa di buka kang

  59. kang, naha te acan tiasa di didownload gening nu enggalna?

  60. punteun kang bade nyuhunkeun wayang golek anu lalakona kumbakarna gugur

  61. Haturnuhun pisan kang, katampi pisan kang. Mung punten, aya taroskeuneun, dupi ti Aswanikumba dugi ka Semar gugat gening teu tiasa di buka nya? Kumaha tah kang? Haturnuhun.

  62. aswrwb ! salam kenal sareng urang garut kang !
    kang mundut wayang judulna perang bratayuda! hturnuhu

  63. akang, te acan aya nu sanesna deui ieu wayang kang?
    hehe punteun tambihan deui atuh kang
    great blog kang :))

  64. hatur nuhun tos ngamumule kana kasenian sunda.. hayu urang jaga kabudayaan urang teh ulah sampe leungt.

  65. abi ruly di sukajadi hilir kec jelekong
    Rt O5 Rw 12

    abdimah bangga ka kang asep, nu tos ngaharum keun budaya bandung……..

  66. gat kang nyuhunken ya kang?

  67. sunda emang benghar budaya jeng bahasa…

  68. hatur nuhun pisan kang….
    sae pisan ieu blog teh..
    kangge ngankat kasenian sunda,,,
    sip lah….

  69. urang , urang sunda
    lamun budaya sunda teu di mumule ku urang , rek ku saha ?

  70. Hatur nuhun …abdi ngaraos reus gining di jaman nu siga kie masih aya nu mikacinta kanu seni jeung budaya sunda,,,hatur nuhunnnnn..
    Diantos update – update na…..

  71. Kang….gaduh nu dalangna Tjetjep supriyadi?
    hatur nuhun

  72. wilujeng wayah kieu kang punten ah ngiring ngagabrug crita wayang asep na.htur nuhun kang

  73. lamun lain ku urang sunda rek kusaha deui budaya sunda di lestarikeun… hatur nuhun ieu kaanggo

  74. tambahin dong judul yang baru wayang golek nya!!
    contohnya

    kaya jaya geni

  75. Gaduh gatot kaca mangkat birahi bagian2 teu kang

  76. kang ari nu wayang nu tanggal 9 bulan 9 thn 1999 jam 9 bakal aya ka jadian
    naon judulna kang??

  77. hatur nuhun kang. kaanggo pisan ku sim kuring mah ieu teh… syukron

  78. nyuhunkeun izin download kang……..

  79. ieu..anu ku sim kuring di tunggu….hatur nuhun kang….biasana mah lmn aya hajatan kakara aya live wayang golek Ade/Asep Sunandar Sunarya, tapi da ayeuna mah jarang anu hajatan nanggap wayang teh…. upami aya mah kamamana oge pasti di uber…..hatur nuhun pisan kang…

  80. salut kang…nuhun pisan ieu wayang katampi..kang mun nyalonkeun jadi presiden dicolok ku abdi

  81. kang ukeun wayang CEPOT “sanghian Tungal” ….. gaduh nya

  82. hatur nuhun kang wayang golekna,,tp carita “nur kala kali dasa na mana???”ki dalang cecep supriyadi nya kang,,

  83. assalamu’alaikum…
    mung nambihan bae kang, panuju sareng love4orin, donlot ti ziddu rada barabe, manawi tiasa dialihkeun knu 4shared supados langkung poll donlotna… htrnhn

  84. punten ngiring jabung tumalaku, abi milarian sanghiang paksi Pulung, meni sesah

  85. kang pami aya mah upload nu judulna sanghiyang naga dewa

    nu carita buta nu gugat kasawarga tea.
    haturnuhun

  86. hatur nuhun pisan abdi tiasa ngadanguken wayang golek,upami tiasa,semar gugut nya

  87. hatur nuhun ah……ngunder wayang yeuh

  88. ka akang mudah mudahan sing kening walesan nu satimpal sareng kasaean nana

  89. haturnuhn kang ah

  90. GUNEM PIPIKIRAN…cik sami teu pipikiran simkuring sareng para saderek :kang ibing tos ngantunkeun nineung tah, kh af ghozali tos wafat hanjakal tah, tisna suntara tilar dunya ngarahuh tah, deti kurnia tos almarhumah guligah hate asanateh, ade kosasih tos teu aya sedih tah, nano s tos mangkat euuh…..kantun darso, asep sunandar s, doel sumbang, asa teu acan aya gentosna para legendaris budaya sunda teh ieuteh, TO BE CONTINUE

  91. alhamdulilah aya nu ngamumule budaya sunda,,hayu kang ah urang teraskeun sasarengan…nembe terang webna!
    Di duakeun kang lah sing geura2 beres web na,,tos hoyong nguner wayang yeuh!Resep seeur piwurukna salian ti bodorna teh..

  92. HATUR NUHUN YEUH BUDAYA SUNDATEH DIJEMBARKEUN DI INTERNET MUGI SING MANFAAT KA SADAYANA

  93. kang wayangna anu Judul Sanghyang Dewa brata teu tiasa di download, hauuuuu #ceuriksbari gugulitikan

  94. bade ngiring ngunder wayang na ah..

  95. punten kang…bade ngunder kana wayang golekna,,,hatur nuhun sateuacana

  96. kang nyobian geura uploadna kana mediafire kang . . .
    tina 4shared mah teu tiasa di pause kang . . .
    supados gampil kanu koneksina sesah sapertos abdi . . .
    nuhun kang . . .

  97. aduh kang punten bade tumaros kumargi sim abdi teh tos lieur milarian lakon sanghyang pawana aji mung kapendak bag 1 na hungkul,dupi kedah kamana nya milarian bagian ka 2 na da ieu teh meni asa aya nu ngganjel wae panasaran hoyong terang tamatna. sembahna w anu kapihatur

  98. bade ngiring ngadonlot wayang tapi dina ziduna not poun wae…hatur nuhun.

  99. hatur nuhun…

  100. Mantabs Pisan Kang….Hatur hunun…aya nu sanesna dui teu kang…

  101. kang kunaon….teu tiasa di download muncul
    “The file You are looking for… may be deleted by the user or by the Adminstrator !”

  102. duh emut kalembur ari kiyeu teh,sok wararaas

  103. duh..emut nuju SD..lalajo wayang di alun2 kecamatan..bapa2…ibu2..oge pamuda jeung nonoman .. barudak …ngabring bari mawa obor ngujugjug alun2 kecamatan.,..ti jam 8 wengi sampe beres adzan subuh lalajo wayang…teu karasa pisan eta waktu nyerelek..nyaho2 geus adzan subuh deui….alun2 pinuh hese usik…diuk ngampar di taneuh aya oge nu mekel samak …emmm endah pisan waktu harita..seuri ngehkey mun aya si cepot..kabeh nu lalajo sorak eak-eakan….

  104. Punten, Kang…manawi gaduh info….abdi teh milari lalakon caringin bodas ti giri harja 2 dalang Ade Kosasih sareng nurkala kali dasa ti dalang Tjetjep Supriadi, manawi uninga di mana abdi tiasa milariana. hatur nuhun!!!

  105. Mas, lebih bijak jika mp3 wayang golek itu tidak dimunculkan, jika ingin dimunculkan cukup sampel saja, karena di luar sana banyak yang membajak untuk diperjualbelikan, kasihan yang punya hak ciptanya, bukan berarti mendukung tetapi malah sebaliknya. Terima kasih jika hanya kaper dan salah satu contoh mp3 nya, jangan semuanya. Jadi maaf arsif yang ada di 4shared nya diamankan saja sebagai koleksi pribadi, sekali lagi maaf-maaf dan maaf. Demi kebaikan dan kelestarian budaya kita dari pembajak.

  106. aduh…kang .jigana abdi telat mendak ieu web..seueur anu dihapus gening anu bade di download na…. dialihkeun kamana?…punten ah…

  107. Ass. Kang Upami format file video na aya?….

  108. ass..
    kang hoyong anu sanghiamg tunggal wibawa ..
    naha didinya mah teu aya….

  109. assalamualaikum kang,estu teu ngatuk pisan ngadangukeun wayang golek online teh,meuni asa amut bae kakampung halaman cibuntu pasir koja
    ,koleksi ceritana ditambih atuh kanggo maturan abdi damel wengi haturnuhun,abdi ti cileungsi bogor

  110. asalamualaikum
    hampura sateacana
    abdi bade nyuhunkeun vidio na aya pa henteu
    lamun aya pnag bejakeun kana email abdi
    link na?

  111. ASKAM…

    kang sateu acana nuhun nya,,, aya hiburan geuningan golek pangreseup kuring…heheheh

    mangga akh..

  112. Sampurasun…kahatur ka nu gaduh web ieu.
    saacana abdi seja ngahaturtnuhun. punten, Kang…abdi ngaunduh “kitab sastra jendra rahuyu ningrat”geuning nu bagian 4-6 eror wae, Kang?

  113. kang adi butuh pisan carita wayang sunda…
    kalo tiasa mah di cantum keun carita na.

  114. kang nyuhunkeun gatotkaca mangkat birahi volume 2

  115. kang nyuhunkeun gatotkaca mangkat birahi volume 2 dimana nya…….

  116. tur nuun ach

  117. hatur nuun kang……………………………………………..
    abdi teh milarian carita ramayana….. mun aya tiasa kang asupkeun ka email abdi (riqhakim@yahoo.co.id)

  118. bagus pisan, kange panglipur lara! lanjutkan……………….

  119. ….sono euy kana lalakon sanghyang talaga pancoran…., manawi atuh, urang meletek ka aras geura yu…..

  120. nahaaya nu sueeur cucurutan mp3 wayangna ?

  121. hatur nuhun wayang golek na . . .
    upami aya abdi nyuhunkeun Batara Surya Pringga . . .

  122. haturnuhun kang ah wayangna,,upami tiasamah kintun langsung we kana email abdi..

  123. akang hj……bisaan euy…..hayang bisa ngawayang yeuh….doa ken lah …..

  124. alus euy……hebetlah……aya weh hiburan teh…ngadukuing pisan poko namah…..siiiiiiip…syukron….

  125. KIRANG KUMPLIT AH LALAKONA

  126. Assalamu’alaikum wr. wb.

    Kang upami hoyong kompres file mp3 janten alit ngange program format factory, terus file mp3 eta di convert ka file extention ogg, engke tiasa alit 3 kali file mp3 nu asli, file extention ogg tiasa di puter di winamp.

    hatur nuhun

    wassalamu’alaikum wr wb

  127. asmlaikum…
    estu mendak kabingah ku ayana situs ie. ngalestarikeun budaya sunda.
    kang aya lalakon semar turun kadunya.? mugi sing jaya saterasna.hatur nuhun pisan kang.
    salamualaikum.

  128. kang hatur nuhun godzali sareng wayang na….mung abdi hoyong ngawawaas jaman keur budak ngadangukeun Astrajingga Gugat, mun aya upload ah….. hatur nuhun

  129. kang ulah dinu zidu atuh link dl na ngge 4 sheard atuh nu gampil sareng teu sesah kang…….

  130. aslkum…
    upami hoyong anu video na diamana ny kang??
    hoyong ninggal videona …. resep ninggal gerakan na….mantap….sareng upami ninggal video namah… janten lebih jelas maksad sareng isi ceritana…da ku aya…tinggalieun… hehe..nuhun ah…
    upami aya nyuhun keun kang….
    hoyong ninggal anu lalakon dorna gugur….sareng kitab sastra jendra rahayu ningrat…..

  131. saha deui nu rek ngamumule budaya jeung seni sunda ari lain urang mah salaku urang sunda…….

  132. urang mumule budaya sunda , urang dirikeun deui kerajaan sunda , hayu di gawe rancage babarengan,..

  133. Assalammualaikum wr wb

    Hatur nuhun kang,sae pisan web-na….bade ngiring nga download wayang golekna…

  134. kang.. hyong koleksi pupuh ah.. nyondong teu? di antos pisan nya peryogi yeuh…!!!

  135. waduh kang nuhun pisan iyeu link na berguna pisan..
    mungkin abdi orang jawa hiji-hijina anu resep pisan ka kabudayaan sunda alias cinta mati ahahaha…
    abdi hoyong pisan mendalemi tentang kabudayaan sunda..
    sakali deui hatur nuhun pisan kang…

  136. Nuhun Kang, saha deui lamun lain urang nu ngamumule budaya sunda teh !!!!!!!!

  137. Assalamu’alaikum, hatur nuhun pisan kang wayang golek na.
    diantos anu enggalna, budaya sunda moal pareum mun anu aranom na ngiring peduli mah…

  138. sampurasun kang,estu mendak kabingah ku ayana situs budaya sunda teh..kang bade tumaros maniwi kagungan koleksi wayang golek tina lakon palagan di mariawan dalang asep sunandar,mugi sing jaya saterasna.hatur nuhun pisan kang…..sampurasun

  139. ka baraya sadayana nganggo ziddu langkung nyobat ka pamake(user friendly) teu ribet he he mung eta leres saur kang admin kedah dipareuman download manager pami nganggo.. kanggo milari wayang golek cobian ketik ieu dina mang gogel” wayang golek site:www.ziddu.com” anu tos terang punten we janten ngabejaan bulu kumuut he he he..

  140. punten pisan bade ngawagel, abdi teh tos milarian kaset wayang golek anu judul : BIMA MUNGKUS (sejarah lahirna BIMA atanapi ARYA BRATA SENA) tos teu aya di toko kaset. manawi gaduh abdi hoyong ngadownload. hatur nuhun sateuacana…

  141. hatur nuhun pisan kang parantos ngarojong kana ngalestarikeun budaya sunda wayang golek…
    kang naha nya arjuna perlaya teu tiasa di buka? sakantenan atuh kang manawi gaduh carios gatot kaca katarik birahi atanapi gatot kaca gugur… Hatur nuhun kang!

  142. Pnten Kang bade tumaros, naha link Semar Gugat teu tiasa di buka?

  143. puntun bade tumaros, naha judul wayang anu diluhur teu tiasa di download kang

  144. abi teu tiesa download kunaon nya??

  145. kang punten geuning abdi mah mararandek kieu download teh pdahal peryogi pisan kana eta wayang teh,.,.

  146. nuhun kang abdi mah ngiring bingah weh , nuhun

  147. ku aya na wyng golek sunda d internet abd ngaraos bingah tiasa ngoleksi eta carios2 wyng golk htr nhn psn akang2..!

  148. htr nhn kang..upami judul anu snes msh aya teu.? sprtos aswani kumba kumba aswani teu acan aya nya.?

  149. kang ari bade ngadowload judul sanghiang tunggal wibawa sareng cepot rarabi dmana,coz didie mah teu tiasa

  150. kang punten ah dupi kresna murka genung winRaR anu ka hijina

  151. upami aya lalakon carita arjuna rarabi (parta karma)

  152. aruna wisang geni ke 6 sama isinya sama ke 5

  153. kang arimbi ngadeg ratu nu ka 3 na lepat link, malah masuk ke yang ke 2

  154. sampuransun kang ngiringan ah donlot wayang golek na ! katampi

  155. nhun kang…..
    kaanggo pisan ieu….

  156. Punten Kang, dupi Download Sanghiang Danar Wilis anu ka-3 na lagu gningan sanes sambungan anu sanesna?manawi aya kitu anu ka-3 na..nuhun kang

  157. ngiring donlot duei kang………

  158. Kang, Abdi mani salut pisan ku ayana situs ieu. Mugi2 ka payunna tiasa leuwih langkung maju dieu salaku salah sahiji wadah pikeun ngalestarikeun kesenian2 sunda. Hatur Nuhun Kang.

  159. hatur nuhun ah mugia ku ayana situs ieu, kasenian wayang golek henteu pudar, magga urang jagi kanggo kalestarian salah sahiji budaya sunda

  160. kang….upami gaduh arjuna rarabi atanapi gatot kaca rarabi upload keun nya….htur nhun

  161. Kang, abi mah sok hoream upami ngadonlot ti Ziddu teh…
    Sok gagal wae jaba jendela Pop Up na upami tos kaluar teh sok sesah di tutup na…
    Manawian aya link nu sanes selain ti Ziddu ???
    Haturnuhun…

  162. puntun bade tumaros, naha judul wayang anu diluhur teu tiasa di download?

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 147 pengikut lainnya.

%d blogger menyukai ini: