Sejarah


Download  Cerita Daerah

SEJARAH KOTA/KABUPATEN DI JAWA BARAT

1. SEJARAH GARUT
2. SEJARAH SUMEDANG
3. SEJARAH TASIKMALAYA
4. SEJARAH CIAMIS
5. SEJARAH CIANJUR
6. SEJARAH BANDUNG
7. SEJARAH BANJAR
8. SEJARAH SUKABUMI
9. SEJARAH CIMAHI
10 SEJARAH MAJALENGKA
11.SEJARAH KUNINGAN
12.SEJARAH CIREBON
13.SEJARAH INDRAMAYU
14.SEJARAH SUBANG
15.SEJARAH PURWAKARTA
16.SEJARAH KARAWANG
17.SEJARAH BEKASI
18.SEJARAH SUKABUMI
19.SEJARAH BOGOR

CERITA DAERAH

1.   SASAKALA LUTUNG KASARUNG
2.   SASAKALA NYI RORO KIDUL
3.   SASAKALA SANGKURIANG
4.   SASAKALA LEUNGLI
5.   SASAKALA TALAGA WARNA
6.   SASAKALA MUDINGLAYA DIKUSUMAH
7.   SASAKALA PRABU GEUSAN ULUN
8.   SASAKALA SITU BAGENDIT
9.   SASAKALA BATU HIU
10  SASAKALA CIUNG WANARA
11. SASAKALA PRABU SILIWANGI DAN ASAL-USUL LIMBANGAN
12. SASAKALA SIKABAYAN
13. SASAKALA CANDI CANGKUANG
14. SASAKALA SITU MUSTIKA
15. SASAKALA IKAN DEWA KUNINGAN
16. SASAKALA BUAYA PUTIH
17. SASAKALA AJI SAKA
18. SASAKALA SI PITUNG
19. SASAKALA GEBER-GEBER HIHID AING ( BUDAK PAHATU LALIS)
20. SASAKALA GUNUNG TAMPOMAS


26 Tanggapan

  1. Lumayan seru,htur thanx

  2. asalamu’alaikum,
    tolon kirim dongeng sunda tentang sasakala daerah daerah yang ada di garut….
    terima kasih

  3. ngiring ngenyot sejarah garut pangersa…

  4. Punten kang sejarah cianjur mun nu abdi kantos kakuping mah kecap cianjur tina kecap katalanjuran margi kapungkur pusat cianjur teh di sisi walungan cibalagung tapi kumargi aya wabah janten ngungsi ka cianjur ayeuna tah pek-na teh teu uih deui ka sisi walungan cibalagung margi tos kapalang betah alias katalanjuran tea…tuh buktosna makam rd aria wiratanu datar ayana didaerah caket walungan cibalagung…punten upami lepat

  5. kaaaaaaang naha sajarah bogor teu tiasa di buka, kunaaaaoooonnnyaaaaa

  6. KURANG BNYAK PA

  7. nepangken ti kalimantan yeuh kang,, abdi mah milarian dongeng bobodoran palih mana nya..? samodel ASAL-USUL TECHNOLOGY “TOUCH SCREEN” kitu kang,, hatur nuhun ah,,

  8. Asik..asik.. manggihan rorompok nu tos lami dipilarian..

  9. wihh mantapp kang thank you kang

  10. mantap kang…saha deui nu ngamumule urang sunda, ari sanes akang sareng sadayana….maju terus pantang mundur

  11. nu sajarah kota bogor dimana kang?

  12. Suka bngt brew ayo junjun sniman kita

  13. panuhun kang

  14. panuhun pisan…

  15. kisah persilatan dan para karuhun dibogor

  16. ngiring sedot sejarah sumedang na kang……….

  17. ass, tlong kirim naskah sasakala majalengka versi sunda….. terima kasih

  18. mana sejarah bogor teh kang……???

  19. usul yeuh… upami ngagaduhan sajarah pahlawan tanah air (terutami anu asal suda) upami tiasa mah nyuhunkeun di tambihkeun oge… hatur nuhun sateuacana

  20. maju terus urang sunda

  21. hatur nuhun kang abdi tos ngiring ngunduh ti ceramah,bobodoran dugi k sejarah, janten nambih wawasan kanggo simkuring perkawis budaya sunda.
    Hatur nuhun pisan….

    salam baktos

    yullyz

  22. Kang… aya 17 Pupuh teu? simkuring peryogi yeuh, kang diajar… pami teu aya, mugi di ayakeun. sakantenan sareng pupuh anu dana format mp3. Hatur nuhun

  23. tolong kirimin file mp3 canghegar ke e mail.
    punten ya kang/!!!!

  24. aslam…
    kang punten pami ayamah naskah2 drama kabaret sunda,,,,,
    haturnuhun

  25. ass, tolong kirim Naskah drama Si Kabayan,,,,, terima kasih

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 141 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: