Lagu


NO

COVER

DOWNLOAD

1

 

 

DEGUNG SABILULUNGAN

Dina Jendela

Sabilulungan

Karedok Leunca

Karatagan Pamuda Pancasila

Dikantun Tugas

Ayun Ambing

Ngantosan

Karatangan Pahlawan

Bandung

Mojang Desa

 

2  

 

DEGUNG SANGKALA

Degung Sangkala

Degung Goyang Karawang

Degung Sorban Palit

Degung Reumbeuy Bandung

Degung Baramaen

Degung Duda

Degung Es Lilin

Degung Bulan Dagoan

Degung Salam Bay Bodas

Degung Kucap Kicup

Degung Selon

Degung Gara gara Cinta

Degung Cinta Kuring

 

3  

 

 

 

 

 

 

 

 

LAGU BOBOTOH PERSIB

Viking Bonek The Jack Anjing

Arabian Peanut – Persib

Bagimu+Persib+Jiwa+Raga+Kami

Bobotoh

Cherry Bombshell – biru di hatiku

DJ Band Bandung – pangeran biru

Forgotten – Setan Holigan

Harapan Jaya – persibku

Harapan Jaya – punggawa keukeuh

Jeruji – wasit GOBLOG

k0in – PERSIB tak pernah mati

Koil – untuk kemenangan kami

Kremlin – Arti Persib

Mobil Derek – persib nu aing

Mocca – mars persib

Pas Band – Aing Pendukung Persib

PHB – maung lautan api

pLutO – PERSIB NAMA KAMI!!!

Purpose – persibku yang biru

Savor Of Filth – lawan, serang, taklukkan

Sendal Jepit – jangan rusak kotaku

Turtles Jr – dari bandung, untuk persib!

Underground – Persib

Viking Cyber – persib bandung

Viking Noin Bullet – Tak usah rusuh

Viking cyber persib bandung

Viking,time bomb blues dkk.persib

Virus – persib atau mati

 

4

LAGU PERSIB BODOR

Kang Ibing – hariring persib

Kang Ibing – jung maju maung bandung

Kang Ohang – bobotoh sajati

Kang Ohang – persib euy persib

Doel Sumbang – persib

Persib

 

 

5  

 

LAGU BODOR

Kos Mamat–Hiji sareng Hiji samisareng Dua

Suryana Fatah – Pais Kutu

Di Pangumbaraan – Nicky Ukur feat Adinda

Urangmah bae – The Panas Dalam Band

Maklum Poek – The Panas Dalam Band

Gogoda Puasa – The Panas Dalam Band

Dolewak Nincak Waduk

Tat Tit Tut Daun Sampe

 

 

42 Tanggapan

  1. hatur nuhun baraya , kanggo sadaya laguna ,, wareg pisan

  2. Lagu POP sunda ter-update 2014 …. http://goo.gl/51Ji9Q

  3. apo dio nian kato-kato komentar bahasa indonesia

  4. Lagu godeg junior ning sesah milariana,nyuhunkeun nya abdi hoyong lagu eta

  5. Kang ari alamat web kange donload lagu lagu sunda naon nya

  6. Hampura baraya, sateuacana.. manawi aya laguna AOM KUSMAN Sareng KANG IBING ANU GODEG JUNIOR , abi nyuhunkeun , abdi milarian sesah kaditu kadieu !! punteun pisan .. hatur nuhun

  7. asa anteng ieu hate… :)

  8. meni ngenah pisan ngadanggu iyue lagu …nepikeun kuleum sadinteun jebrut…

  9. Hatur nuhung akang aduuuh mani nineung nguping lagu inohong dibojong rangkong …salam ti urang Ciamis kidul alias Pangandaran dan sekitarnya.

  10. wah bagus bikin hati senang

  11. cing kang nyuhunken lagu ”kang doel sumbang anu kapungkur dugi ka nu ayena ,,,darso, trus sadaya na lagu ” sunda,,,,,,kumplitan we nya kang ,,,,,hatur nuhun,,,,

  12. aredun pisan kawihna kang,nuhun ah………..

  13. kang koleksi jaipongan di antos ku simkuring sing seu’eur jaiponganana….

  14. ngirirng seseleket.. sarae pisan laguna kang.

  15. ngiring seseleket.. sarae pisan laguna kang…

  16. ngiring seseleket… sarae laguna…

  17. hadekieu persib aing hayang asup viking distrik garut

  18. abdi hyong lagu anu lirikna kie”di cium kunu kumisan,kumis anyar di kurud, hatena camberut”tah eta duka naon judulna t trang,srg lagu anu lirikna kie”kiwari tong heran, budak jaman ayena,can manjing umurna ges walanter bobogohan…..”mugi tiasa di posting keun deui.htr nhn.

  19. eta panas dalam, wkwkwkwk.. lucu :D

  20. lagu-laguna enakeun uy,…..

  21. kang cobi puntn tambihan, laguna “Kacapi Suling” abdi pesen lagu “Mojang Priangan, Anjeun, Banon dari” jsb,,hatur nuhun….

  22. HIDUP PERSIB……..

  23. Manawi aya nu kagungan lagu dikantus tugas sareung keumbang gadung…. mung persina sanes degung. Hatur nuhun dulur…

  24. katineung ti den minor aya teu

  25. menta alamat jang download lagu katineung ti den minor gaduh teu

  26. asalamu’alaikum..
    abdi milarian lagu katineung no di nyanyikeun ku kang den minor..upami gaduh nyuhunkeun info nya ..hatur nuhun akang teteh

  27. aya lagu bangbung hideung . .

  28. aya lagu kembang gadung sreng bangbung hideung?

  29. Punteun bade narosan upami lagu latarna canghegar teh nu mana nya?

  30. yg sedang mendownload lagu ini harap lapor kepada yang punya situs ini yang bernama bapak yebda nomor telepon 6650091

  31. laguna anak medan pisan euy

  32. tambihan atuh lagu2 sunda na dulur

  33. punten bilih ay anu ngagaduhan kawih bandungan anu judulna

    sakaratul maut
    kembang gadung

    hatur nuhun

  34. ahay… sarae kang isi na.. abdi orang sukabumi , namihan bangga ka budaya sunda… katur nuhun kang

  35. tambihan nya

  36. wah mantab……

  37. Alhamdulillah tiasa ngalestarikeun budaya sunda euy.
    pami tiasa di tambih laguna

  38. teu bisa nyarios..seserian wae ieu..

  39. lajengken…

  40. asa genah tumaninah

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 144 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: