243 Tanggapan

  1. nuhun pisan,, sing jadi amal kasaean, aamiin

  2. Wargi sdayana manawi kinten na share sadayana ceramah na khusus b.sunda . Ajengan na mah wios saha wae ..nhuun

  3. Assalamu’alaikum kang gaduh da’wah na ajeungan amiin atanpi nu sok di sebat ajeungan jablay ti palih balaraja-tangerang. . .??

  4. ceramah kh af gojali sangat di mengerti, kalau rekan2 punya koleksi ceramahan kh af gozali mohon email ke sy yah di alamt email (mzainal.mutaqin@yahoo.co.id)

  5. ari cara ngadongdot kumahanya..??

  6. wah ieu yeuh karek kapendak :D langsung dicomot.. Nuhun kang admin :D

  7. nuhun pisan kng almarhum

  8. rame pisan euyy ah :D

    bisa di manfaatkeun abdi bade dakwah kanggo di sakola hihiu

  9. ada yang mau bntuin cri ceramah basaha sunda ga tpi beserta dalil nya

  10. Hoyong terang kumaha bisa ngadonlot dakwah

  11. tumaros….aya nu terang alamat kh jamar media ayena…? abi peryogi nhn

  12. Assaalamualaiku, ka sadaya wargi-wargi muslim urang sunda dimana wae ayana, manawi gaduh judul2 dakwah Ki Balap sae di sher wae, supados hasil karya urang sunda tetep langeng, hatur nuhun, urang sami2 usaha, milarian.

  13. sim kuring nuju milarian ceramah Ki Balap anu judulna Hasan Basri pami aya nu gaduh, sok atuh share ke di doakeun ku sadayana si bagja dunya sinareng aherat amiiiinnnnn….

  14. Hoyong Ki Balap, tapi sanes Ki Ahmad, pami aya nu gaduh di nyuhunkeun nya kintunkeun ka r_win86@yahoo.com
    Haturnuhun sa teu acan na. mudah”an janten ibadah.

  15. ziddu loba virus euy..

  16. izin download …!!!!haturnuhun

  17. Assalamu’alaikum.,.,.seja widi ngiring ngadownload tadz.,.,:)

  18. ko susah mo download nya.jaringan ternet padahal bagus.

  19. manawi aya nu gaduh kibalap salian nu judulna ki ahmad manawi rido abi nyuhunkeun, di do’akeun cing berkah dunya akherat ieu email abi : zadugoleng82@gmail.com

  20. manawi akang” aya nu rido masihan ka abi ceramah ki balap nu judulna salian ti ki ahmad, abi nganuhunkeun pisan didoa’keun cing berkah dunya akherat..
    ieu email abi: zadugoleng82@gmail.com

  21. Cik atuh ulah di ziddu nyimpen data teh, kacida lemotna

  22. Htr nhn psn kg, ngiringan ah.

  23. Hatur Nuhun kang… Manfaat pisan
    manawi tiasa Da’wah Imam ghazalina tambihan… wassalam, pamugi disarengan ku Ridho Alloh

  24. aya nu gaduh link koleksi dakwah ki balap? tapi salian ti ki ahmad, da tos gaduh sent ka rurisa1428@gmail.com haturnuhun sateuacana!

  25. Hatur nuhun kang… mugia janten manfaat kangge urang sadaya. aminn

  26. ass..nuhun alo donlodna mugia mangfaat

  27. mantap, ngiring nyedot kang,,, hatur nuhun

  28. HAtur nuhun kang.. mudah2an Alloh Ngawales kana kasaean urang sadayana, terutami KANU NYAMPAIKEN DAKWAHNA..

  29. nu enggal na aya mang

  30. abi gaduh ceramah ki balap 3 kaset, tp kumaha nga uploadna da bentukna kaset keneh

  31. Kang, neangan deui lah bobodoran anu siga pesen Jelema Burung…. Lumayan lah ngabubungah hate…

  32. ass…punten kang,abdi teh nuju milarian ceramah ki balap nu judulna kian santang,mun aya nu terang,abdi pasihan link na atuh atanapi kirm ka Trah_siliwangi84@yahoo.com…hoyong pisan ieu teh..haturnuhun

  33. hatur nuhun pisan…..

  34. hatur nihin pisan, pisan pisan

  35. Syukron….Syukron…

  36. te aya cramah ki balap nya kang,,
    nuju milarian yh,, soalna kaula ngan gduh nu ki ahmad ungkul

  37. nuhun ….mg2 aya deui tambihanna…

  38. Hatur nuhun yeh urang Balaraja………..

  39. hatur nuhun nya ana tos download

  40. haturnuhun pisan… jazakallah…

  41. Haturnuhun pisan ka akang-akang mudah-mudahan janten berekah kange urang sadayana, ..

  42. ass…punten kang abdi nuju milarian ceramah ki balap hasn basri, bilih aya nu gaduh tiasa ngahubungi abdi di email abdi ahmad_laki72@yahoo.com…..hatur nuhun sateuacanna….wassalam…

  43. kang gaduh ceramah KH. AF. Ghazali nu judulna Silaturahmi, mugiya aya… nuhun kang..

  44. kang bade nyodotan caramah, ah mudah2an mangpa’at….

  45. Hatur nuhun kanu parantos ngabantos kana syi’ar agama islam, mugia janten kasaean…Amiin
    Pokona islam hebat…
    Marangga atuh kasadayana, punten moal lami, jalaran seueur bujengen…
    Assalamu’alaiku wr wb

  46. haturnuhun ka sadaya anu ngarojong kana syi’ar islam.
    Pokona mah islam hebat…….
    Marangga ka sadayana…
    Assalamu’alaikum wr wb
    Punten rusuh teu cai-cai acan, biasa seueur bujengen

  47. htr nhn pisan tos d bantos dugi ka simkuring tiasa ngadanguken ceramah k.h gojali mudah mudahan manfa’at kanggo sadayana

  48. alhmdllh aya anu dipilarian teh,, tpi teu acan bisa ngadonlowad na.?! kmha cara ngadonlowad na nya ??

  49. mantep…mantep…mantep…!
    Ti bareto abdi milarian kopyah beureum, katimu sia ku aing.
    Hatur nuhun pisan Bos, ieu abdi ngiring nyedot

  50. kumaha cara donwload ceramah2na atuh???
    simkuring gagal wae!!!

  51. sae pisan ieu aya situs kanggo budaya sunda
    sing janten berkah ka sadaya jalmi anu
    ngadangu ieu ceramah
    amiin
    hatur nuhun pisan kang!

  52. assalamualaikum. . . Kang sadaya punten mun dwld vidio golek tauhid d mana nya. . . . .hatur nuhun sadaya. . Salam siliwangi

  53. hatur nuhun kg,abi teh nyari2 wae cermah KH. AF Ghazali Alhamdulillah aya.

  54. Assalamu’alaikum…
    Dupi kagungan dakwah ki balap salianti ki ahmad, hoyong nyungkeun lah pami tiasa mah link atanapi mp3na tiasa di email ka zee.alifaruq@yahoo.co.id hatur nuhun :)

  55. assalamualaikum…punten sugan gaduh ceramah kibalap anu judul sanesna,pami anu judul ki ahmad mah alhamdulillah tos kengeng… pami aya nugaduh pang ngintunkeun ka email sim abdi pfp.electrotric@gmail.com htr nhn mugi sing janten amal kasaean wasalam

  56. Abdi gaduh anu Ki Balap anu judulna Ki Ahmad. Tiasa disearch wae di 4shared kalayan key Ki Balap, disimpen dina 2 file. http://www.4shared.com/mp3/o8uRdv0_/Ki_Balap_-_Kisah_Ki_Ahmad_1.html
    http://www.4shared.com/mp3/eBjqlK9X/Ki_Balap_-_Kisah_Ki_Ahmad_2.htm

  57. kang jujun di perseur ceramah na anu aya di na situs ameh simkuring tiasa maca

  58. Sae pisan, insya Alloh mangpaat ieu laman teh..

  59. Ass. Nuhun pisan akang parantos nyayogikeun ceramah ti Pa Ghazali, parantos lami sim kuring kukurusukan dina internet milarian, pas kapendak geuning nyempod didieu.. sakali deui nuhun ah!!! punten ngiring donlot…

  60. ass. Sarebu jempol kanggo akang, parantos nyayogikeun ceramah ti pa Ghazali. tos lami kuring milarian nembe mendak nyelap didieu.. sakali deui, nuhun ah! punten ngiring ngadonlod

  61. hoyong ngadownload ath tpi meni hese,ku 4shared ath ulah kunu lain,puzíín9

  62. coba dwnld buya hamka kok ngk bs ya?

  63. subhanallah tabarakallah.haturnuhun akang.simpribados ngiring nyedot.

  64. nuhun kang .,.,sae pisan.,.,janten tiasa janten urang sunda deui.,.,

  65. hayang pisan ceramah kyai balap…………….tminta link nya dunkkk

  66. gimana caranya ngedonload dakwah KH. AF GHOZALLI ya susah bget.

  67. assalamualaikum kang hatur nuhun abdi tos ngadownload dakwah KHAF GHOJALI srg KH JUJUN.J mugia kasaean akang dibales langkun ku allah amiiin

  68. Kang, rupina ceramah nu nikahan teh teu acan rengse, da kedahna mah aya lanjutan na (cd 2). abdi nyepeng cd na mung resak, tos teu tiasa dicopy deui. manawi pangersa kagungan mah, cik kan panginten tiasa di upload kang.. abdi milari di mbah google teu mendak ieu lanjutan teh.. nuhun ah

  69. Abdi gaduh sakedik koleksi Ki balap,,mung teu tiasa ngirimkeuna

  70. Abdi Gaduh Ki balap,,,mung teu tiasa ngirimkeuna…

  71. Syukron Katsiiiiir………..!!!!!!!!

  72. abdi nuhunken kiai balap

  73. hatur nuhun parantos tiasa ngadangukeun ceramah KH AF Ghazali

  74. hatur nuhun pisan….

  75. Ass wr wb, supados rada lengkap ceramah buya Hamka, simkuring gaduh fle mp3 ceramah buya Hamka, anu judul na benten sareng anu tampil di ieu blog, tapi kumaha cara simkuring nga Upload na ka ieu blog, wassalam.

  76. Hatur nuhun …

  77. kmha ath ngadownlod ceramah teh?

  78. Kang hoyong kiyai balap… Ki ahmad… Kumaha carana

  79. HOYONG NGADANGU JUJUN QORI

  80. pengen….ngedengerin…drs jujun baca alqur’an

  81. abi…hoyong…nga..dwonload jujun ngaos alqur’an

  82. Meni hese kang downloadna geuning ??

  83. Teteeeep syusyaaaah,perasaan kl dowload lagu gak perlu verifikasi dlsbnya dulu…..langsung jreng dlm hitungan menit,ini mau denger dakwah didownloadnya muter2 dulu dan tetep syusyaaah………

  84. diantos walerana.

  85. manawi ngawidian nyuhunken carana nga download ceramah kh af ghozali.

  86. asa sesah nya kang di download teh..cing nyuhunken izin na atuh kang,,,,,,,hatur nuhun

  87. Kalau download lagu gampaaang pisan tapi ini saya mau dwnload dakwah susahnya minta ampuuuun mana harus isi kecocojan dan macem2..hrsnya lbh mudah dr dwnload lagu doooong

  88. Kalau down load lagu sangat mudah tapi ini saya mau download dakwah susahnya minta ampuuun,padahal hrsnya lbh mudah dari download lagu dong

  89. ass..wr.wb mohon di carikan ceramah Ki Balap kisah Ki Ahmad dari awal sampe yg terakhir wasalam..

  90. assalamualaikum ..
    nyuhunkeun izin dihampunten abdi parantos ngadownload ceramah ieu, mudah2an janten kamaslahatan kanggo urang sadayana..

  91. Hatur nuhun akang, hate teh bingah pisan,mudah mudahan jadi ladang amal ibadah,Ulama kharismatik jawa barat.mudah mudahan down load file na bermanfaat

  92. Haturnuhun Kang, asa nineung Ka KHAF. Ghazali teh margi ceramahna mani nyentug kana hate. Waas nuju anom sim kuring teh, nya ngempelkeun kaset ceramahna, nya ngiring ngadangukeun ceramahna langsung Anjeunna. Kyai Sunda ayeuna mah teu aya nu sapertos Anjeunna…mugia amal ibadahna ditampi ku Allah SWT. Amin…

  93. aruh kang dakwah ti jujun aya deui teu?

  94. aduh punten pang milariankeun ceramah sunda Ki Balap muda Ki Ahmad thea

  95. matur nuwun ceramah na kang…

  96. Aduh!!! Kuring teh hoyong pisan ngadangu deui ceramahna Ajengan Balap, “waas” , utamina carita Ki Ahmad sareng kopeah beureumna mani lucu pisan, tapi mani sesah pisan milariannana kaset/CD-na ayeunamah pon kitu deui di internet oge sami sesahna. Upami aya nu terang atanapi gaduh link-na share wae ka e-mail abdi mulyanayayan687@gmail.com, hatur nuhun ah kang!!!

  97. nyuhunkeun ceramah ti da’i sejuta umat atuhhh
    Al-mukarram KH. M. Zainuddin tea

  98. Mohon, jika ada di posting ceramah2 Ki Balap, terutama ceramah yang berkisah tentang kehidupan Ki Ahmad…

  99. abdi mah asa rada hese nyedot teh, kunaon nya ? error tracking wae…punten atuh kang wartosan carana…..????

  100. Hatur nuhun pisan mugia janten amal kasaean,hatur nuhun pisan, nyuhunkeun widi nyedot.

  101. File Kh AF Ghozali banyak gak ada yach di Ziddu nya……

  102. sy suka dakwah islam

  103. Hatur Nuhun mugia jadi amal sholeh, amin

  104. TAMBIHAN DEI KOLEKSI DAKWAHNA PA JUJUN SRG KANG IBINGNA,oge pa kh ghozali na

  105. TAMBIHAN DEI KOLEKSI DAKWAHNA PA JUJUN SRG KANG IBINGNA

  106. kh af ghojali judulna silatu rahmi srng ghaib

  107. pami tiasa mah hoyong sareng vidio n af gojali teh kang….!

  108. cermah ajengan ghozali seeur nu tos di delete…..pami tiasa mah di link eun deui…..!!!
    ajengan ghozlai mah basajan…cariosan na ngeuna pisan kana manah…materina saluyu sareng kahirupan sadidinteun.nuhun nya kang…

  109. Hatur nuhun. Mugi-mugi janten amal jariah ka anu masihan ceramah-ceramah ieu. Amin.

  110. hatur nuhun, nyhunken halalna kang

  111. NUHUN ATUH, AYA KU NINEUNG

  112. alhamdulillah abdi tiasa milarian KH. AF Ghazali..teurak pisan kana hate ceramahna…hatrnuhun. nuhun halal na bade nga download..

    • aduh meuni sae pisa abi teh milarian tos lami neumbeu kapeundak ayeuna>”>”>”>”.’nuhun ah sateu’acan na

  113. Nuhuuunn Pisaaann… Tos lami milariaann ceramah Ustdz Ghazali th.. Nuhuun pisan Agaan,

  114. mamanawian gaduh ceramah Kyai Balap kang….

  115. hatur nuhun pisan kang/ceu tapi upami aya keneh kh af ghazali di post deui atuh

  116. abdi bingah pisan, tiasa ngadangu para penceramah anu fenomenal. nuhun pisan

  117. haturnuhun pisan kanu gaduh ieu blog, abdi tiasa ngadownlod ceramah nudi pilarian…

    mudah-mudahan bermanfaat…
    abdi resep pisan ceramah sunda….

  118. walah milarian koleksi jujun meni hese oge untung didie aya 2 oge teunanaon lah tambihan dei atuh lur koleksi jujunna oceh,oceh,oceh

  119. sampurasun…..Assalamuaikum, ngiring bingah ku ayana situs ieu…mugi-mugi tiasa jadi jembatan kanggo urang sunda khususna sareng warga jawa barat umumna dina silaturahim…ti dulur.

  120. haturnuhun ahhh,,meuni lengkapppp pisan,,

  121. hatur nuhun pisan

  122. manawi aya keneh ceramah Drs. Jujun Junaedi , abdi hoyong , terutami ngeunaan Ahlak Tauhid

  123. Diantos ah judul nusanes na hatur uhun

  124. hoyong ceramah KH. Af Ghazali anu Judulna “Sifat 20″

  125. karaos pisan enak kakupingna, mani nyentuh kana manah, kuring salaku urang sunda ,,,
    ngahaturkeun nuhun,, kang//
    katampi pisan

  126. hatur nuhun

  127. sae pisan nuhun ah……

  128. Assalamu”alaikum…
    hyong dakwah Pa Jujun tapi nerangkeun tntang tobat sareng ma’rifat.

  129. Hatur nuhun pisan, sukse pisan tina sagala kasaean nana.
    mugiya sing tambih jaya…

  130. nuhunken judul anu sanesna

  131. masih milari ceramah p’ KH.Jujun Junaedi m.Ag anu anyar tapi teu mendak wae euy, cobi nu gaduh appload atuh

  132. haturnuhun ,mudah2an janten amal sae amiin………

  133. Assalamualaikum wr.wb…
    hatur nuhun pisan tina tos aya apresiasi ti akang anu parantos ngadambel situs web khusus kanggo urang sunda,,,,
    abdi ngaraos bingah….
    sakali deui hatur nuhun y kang…
    ^_^

  134. Hoyong ki Balap eunk…..

  135. Salut atas kreatifnya… terus berjuang sukses selalu

  136. pa ghazali anu judulna merangan nafsu dibulan puasa kang can aya

  137. Kang gaduh solawat mp3 atanapi video salapudin benyamin anu ti pekalongan?, hatur nuhun

  138. ass..hatur nuhun ka akang pamugi ganjaran nyebarkaun ceramah islam ieu akang sing kenging ganjaran ti Allah

  139. Alhamdulillah salami ieu simkuring convert tina kaset pita kana mp3, ayeuna mah aya downloadna…teu acan aya nu janten penerus kh.af Ghazali…

  140. kang hatur nuhun pisan cerama AF Godzalina mun tiasamah ditambihan.. nuhun pisan menyadarkan diri ku cara nu merenah…mudah-mudahan nugaduh website ieu di ganjar ku Alloh amiieen

  141. jazaakalloh, mudah2an langkung ditambih deui Materina, oge sing janten ladang amal kanggo sadaya…Amiin :)

  142. izin nyedot kang…alus pisan kumpulan ceramahna…jeung ubar hate..

  143. Hiji deui nu te acan aya. Isin ku Alloh

  144. Kang upami tiasa tambih dakwah af ghozali anu judulna istiqomah. Hatur nuhun

  145. kang lobakeun ceramah kh AEF Gozali..manehna mah kiai aherat nu henteu silau dunia nu lainna mah lain kiai akherat etah mah kiai dunia kabeh…

  146. hatur nuhun-alhmdl… mendak koleksi ubar hate bahasa sunda

  147. hatur nuhun tos ngalanggengkeun budaya urang

  148. Alhamdulillah masih aya keneh koleksi dakwah sunda

  149. Asskum..kang…naha dakwah HK. Zainudin.MZ teu tiasa di download….hatur nuhun…

  150. maaaaassssssssssssssss tlg kleksi yg baru, mksh

  151. Nuhun pisan, abdi bade ngirin nga download da’wah KH Abdul Fatah Gozali. Mugi d’gentos jadi ganjaran tinu Maha suci.

  152. alhamdulilaah… sim kuring emut ka pun bapa…. pami nguping dakwahna h AF ghazali…. barakaalllahu alaina berkah pisan kanggo aslisunda wordpress…..

  153. sae pisan di bulan romadon ngadangukeun tausiah ti master master agama…moga bermanfaat ah…wasalam

  154. Allhmdulillah KH.AF. Ghazali atos kapendak,
    Ceramahna dugi ka hate anu jeuro.

  155. hatur nuhun kanggo tausiyah2 mugugi2 janten manfaat ka urg sadayana terutami kangge umat muslim sedunia…..

  156. asaalam w r wb.
    nuhun pisan yeuh, ana keur neangan dakwahna pa ghazali. nuhun pisan.

  157. mohon ceramah kang ibing di tambah lagi……………

  158. assalamu’alaikum wr. wb.
    puji syukur ka dzat Alloh nu parantos maparin hidayah ka jalmi-jalmi nu dipilih-Na. Sim kuring milarian ceramah KH AF Ghazali parantos lami. Nu bade dipilari tina ceramahna, lain ngan ukur papatah islamna, tapi oge dina merenahkeun make basa Sunda. Cindekna mah…………hature nuhun, Akang

  159. kang saya dukung…………………….

  160. Upami tiasa ceramah Kh Af Ghazalina di tambih deui koleksina.
    hatur nuhun pisan…
    di antos pisan

  161. Assalamu’alaikum…..
    patepang knalan jeung abdi..hpunten abdi bde izin nyedot nya..?mugi ikhlas rido na anjeun ku Allah dibles dgentos ku pahala nu sae…
    upami tiasa usul,hyong di seurken ceramah jujun kang..!abdi “penggemar” jujun tea…:-D
    Wassalamu’alaikum

  162. kenapa quraish shihab tdk bs di download???

  163. hatur nuhun pami tiasa tambihan deui ceramah KH. AF Ghojali

  164. mantab,,,,,,,

  165. Assalamu’alaikum.
    pami tiasamah tambihan deui dakwah K.H. Ghozali, kangen kana suantena, sareg membakar semangat

  166. Kang Upami Tiasa Koleksi KH AF Ghozalina di tambih…

  167. Hatur Nuhun, Meuni Sararae….

  168. Hatur nuhun pisan, sukse pisan tina sagala kasaean nana.
    mugiya sing tambih jaya…..

  169. hebt euyyyy

  170. Tambahin UPdate nya dakwahnya
    Pak jujun ma Mang ibing……

  171. syukron atas file mp3 dawah telah saya download,cuma napa file dawah KH.ZAENUDDIN ,KH QURAISY SHIHAB DAN ABU BAKAR BAASYIR TIDAK ADA LINK NYA ,TIDAK BISA DI DOWNLOAD

  172. haturnuhun… ngiring nyedot sae sae…

  173. ass.wr.wb. Dupi ceramah K.H Muhyidin (Asy Ayifa) aya?hatur nuhun.

  174. Sateuacanna nuhunkeun di hapunten pisan, Abdi parantos ngadownlod Caramah Kang Ibing sareng KH. Jujun Junaedi Da…meuni ku resep pisan ngadangukeunna, pikeun pembelajaran diri keur urang hirup di Alam dunya ieu. Amien Mugia Salira aya dina kawilujengan dina ngajalankeun Syiar Islam Amien…

  175. aslkm wr wb.
    kajian pak Quraish kok ga bisa download…?

  176. Yg abu bakar baasyir koq tidak ada link nya?

  177. hatur nuhun ah. Izin ngadownload

  178. bagus sekali, kalau bisa dimuat cara praktis menghafal Al Qur’an.

    Hatur Nuhun

  179. nuhun…. mudah2an Allah ngabales kana kasaean… amin

  180. Assalamulaykum
    Punten, sim kuring nyuhunkeun izin sareng halalna bade/parantos nga download ceramah agama islam. Oge, Insya alloh bade diputer/dijomantarakeun ngalangkungan radio komunitas pendidikan/dakwah di daerah sim kuring. Hatur Nuhun.
    wassalam
    asa abierenabiza

  181. Bilih peryogi anu sanesna, aya tambihan KH. AF. Gazali di abdi.. mangga linggih di link ieu :

    http://www.kangismet.com/2010/02/download-ceramah-kh-af-ghazali.html

  182. Ass…..
    kang pami tys tambih deui koleksi jujun, ibing, n’ KH. A Ghozali soalnya seru buanget eunk……!!!!!
    hatur tenkyu……!!!

  183. aaslm,,,
    punten kang…
    dakwahan KH. AF GHAJALI pami tiasa di tambihandeui….
    hatur tengkiu sateuacana

  184. mohon di tambah koleksi ceramah m3 KH. AF. Ghazali…

  185. kang ibingX diperbanyak….

    • kang abdi milarian kaditu-kadieu ceramahna KH.AF GHAJALI eh menakna didieu,..hatur nuhun kang,…
      mun tiasamah ditambihan deui kang,….!!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 140 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: