Download Wallpaper Sunda Priangan

Sunda

Mangga di haturanan nu urang sunda bilih bade wallpaperna aya  14 gambar ber tema Sunda priangan

bisi ek di taplokeun dina laptop,dina Pc, dikamar, diwese, di dapur.. mangga teu langkung..

Undeur di dieu

ASAL-USUL TECHNOLOGY “TOUCH SCREEN”

Kieu Caritana Baraya:

Dina hiji poe aya hiji Ilmuwan Manca Nagara arek dahar di WARTEG.

Tiap PENGUNJUNG nudatang ditanya ku Pelayan Warteg:

Pelayan: “Makan pake apa?”

Pengunjung nempelkeun jarina dina kaca (nunjuk dahareun nu aya dbalik kaca)

Pelayan:… “Makan pake apa lagi?”

Pengunjung nempelkeun deui jarina kana kaca

Pelayan: “Apa lagi?”

Pengunjung tuluy menempelkeun jarina deui kana kaca…

Sababaraha detik ti harita dahareun teh geus siap di sajikeun.

SANG ILMUWAN Olohok kagum, ternyata technology di Indonesia luar biasa majuna.

Ti harita manehna teh ngajiplak jang dipake dina TV, LAPTOP, PDA Blackberry Torch dan Ipad

…….

Kitu ceunah caritana barayaa….

salam ti urang sunda…

HP Monocrome Dual Sim Card GSM & CDMA

Aya aya wae, Hp Monocrome tapi 2 sim card na, gsm jeung cdma tah ieu gambarna

Gambar Hiburan

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 146 pengikut lainnya.