Dongeng Mang Jaya

radio inget keneh “Cag urang tunda di handeuleum sieum, urang teang di hanjuang siang” mangga under dongenna, hayang seuri ngadengena asa balik deui ka jaman baheula

Dongeng Mang Jaya

Geloooooo… parah pisan, Nasihat Jelema Burung

Biasana ari wejangan teh sok nu sararae.. naha ieumah  apyuuunn

mangga undeur we tah ieu linkna didieu yeuh

Download Cepot Triping

Download Cepot Triping 1

Download Cepot Triping 2

Download Cepot Triping 3

Download Cepot Triping 4

Download Cepot Triping 5

DOWNLOAD CEPOT NYANDUNG

Download Cepot Nyandung 1

Download Cepot Nyandung 2

Download Cepot Nyandung 3

Download Cepot Nyandung 4

Download Cepot Nyandung 5

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 138 pengikut lainnya.