Tatarucingan


Bahasa Arabna buah-buahan Alpukat
Bahasa Arabna Permadani Alketip
Bahasa Arabna Kalender Almenak
Bahasa Arabna Parabot dapur Almunium
Leutik Hideng Kesangan ? Sireum Tas Pus ap
Hideung Koneng Hejo ? Urang Negro Modolna Jukut
Tikajauhan koneng ti kadeukeutan beureum Jawab Salah tetenjoan
Di cabak ledok di takol ngabelentrang Tai kotok dina Katel
Sato Naon Nupang leutikna Tongo tapa 10 taun,tipes,kagencet batu
Kaleng Naon Nu Paur Kalengkahan Maung
Kaca naon nu Berat Kacalikan Gajah
Tahu naon nu pangbauna Tahuntu Sia
Ucing Ngising Muru naon Murukungkung
Jelma modol bari naon Barijil
Leutik bodas ngabelesat Remeh napel na pesawat jet
Oray hejo ngaringkel Udud Obat nyamuk
Kumaha ngabedakeun gajah leutik jeung gajah gede Di ayak
Di asupkeun kalah kaluar Kancing
Basa Jepangna nu Reneh renang Kukira Kura kura
Basa Jepangna Botak Karineke
Basa jepangna Naek Motor Suzuki kutaiki
Basa Arabna Ombeh Ala an Taina
Basa Arabna Kopeah Waddahuulu
Basa Cinana Leupas Cing Cuang Cang-cang
Basa Cinana Rok Cing Cuang Cing Cat
Basa Jepangna Boke Sakurata
Mun Turun Lila, Mun Naek Gancang Leho
Tugu naon nu enak Tugo Monas..monasi goreng, monasi uduk, kumaha ilaing we
Nabi nu sok ngaroko Nabi Wir
Sapi naon nu gancang Sapida balap
Di teuk teuk angger panjang Kacang Panjang
Huluna na suku, matana na suku, irungna nasuku, awakna na suku? Hayam katincak
Leutik bodas hirup,cicing dina hulu Kutu keur keputihan
Aki-aki ragrag surak Sakti
Basa Arabna nini-nini lagrag ti tingkat 5 Innalilahi Wainna ilaihi roji’un
Lele naon nu sok aya di sisi jalan Lelepon Umum
Bedana Apel jeung Upil Apel mah luhureun meja, mun upil handapeun meja
Paskibra naon nu teu ngenah Pas kibra-kibrana sare di hudangkeun
Bedana HP jeung monyet HP mah Nokia, monyetmah Nukieu
Lomari naon nu sok nyanyi Lomari Irama… anjir maksakeun
Oray naon nu majuna lempeng Oray ngadahar linggis
Cik Susun jadi kalimat “ Tai-Tikus-Kucing-Makan” Kucing Makan Tikus,…Taina dahar ku Sia
Jelema meuli bantal keur naon Keur hudang

513 Tanggapan

  1. Jelama Gelo Anu nyieun ieu

  2. waduh meni nyeri kulit patuangan…tambihan deui geura,di antos.

  3. Aduh stress euy mikiran naon bahasa indonesiana Siduru :(
    Anu terang coment ;)

  4. Bhasa cina na te daek cicin =cilingcingcat

  5. aya hiji bangkong rek mentas solokan nu panjangna 21 meter.
    kudu sabaraha kali ngajleng lamun eta bangkong hayang mentas…
    diantos jawabana Lur…

  6. SATO NAON ANU PANG LEUTIKNA DI DUNIA…?

  7. Herang mencrang di cabak ngambek naon tah

  8. Naon beda na pesawat jng rok awewe,

  9. di acungken genep jempol lah ti abi mahhhhh dua na namut nu tatanga

  10. di geol geol, terus bijil bodas… naon ciiiiiing…….

  11. hahaha..pikaseurieun

  12. cik naon bedana susu tepung jeun susu bubuk

  13. nuw hadena mang

  14. kumaha carana lamun mayit ek diboehan leungeunana ngangkat wae jiga pampir ?

  15. Ngiring ngaramekeun ah…ari adzan tarik tarik kajeun teu tah

  16. cobi waler..!
    tukang naon nu jejengkean…?

  17. Mun keur ngalamun maca tatarucingn sok meseum sorangan jadina sok inggis katingali ku batur. Tapi keun bae hiburan ngarah teu keuseul ngalingitkeun rasa hoyong balik kaleumbur…

  18. Naon beda na korma sareng komar? Anu tiasa dijadikeun dulur lamun pameget, lamun istri dijadikeun kabogoh :D

  19. saha nu bisa jawab yeuh , meunang teu nakol bedug tong ku budak ?

  20. manuk aya 10 ditembak hiji ayeuna jadi tinggal sabaraha?:sok saha nu tiasa ngajawab ???

  21. Anyyinnnnkk nyeurii kulit huntu…ehh slah kulitt betengg
    nambihan ah
    Arii Ucing modol sok Hujan Naon…?
    Sokk jawabana di antos ah

  22. bisa teu ngabedakeun cacing jalu jeung bikang?
    gampang …tinggal pajangkeun foto awewe taranjang..mun nu ngacung eta berti jalu..

  23. cik sebatkeun bagian tubuh anu te acan aya namina..

  24. matana 4 sukuna 4 naon??

  25. lucu pisan,wkwkw

  26. cik sebatkeun bagian tubuh anu te acan aya namina..

  27. Ngiring ngarameken ah. . Aya jelema lahir di tasik, cicing di spanyol , sakola di inggris ,nikah di francis , digawe di Amerika , maot di jerman dibere gelar naon tah.??

    mangga jawab kana fesbuk (kieu nya nulisna hehe..) Rielz SmileyouDon’tCry fb:ariel_cganteng@rocketmail.com

  28. Yeuh Besi Sakilo Jeung Kapas Sakilo Lamun Ninggang Suku Nyeri Mana???

  29. cing yeuh, tebak ari adzan meunang teu panto molongo ?

    mangga waler !!!!

  30. Boboko bolong, ona sabara hiji ?

  31. :
    Kunaon cacing beut teu aya tulangan ?
    jawabana ?
    “kusabab pas allah ngabagikeun tulang cacing teu hadir, alias alfa” hahhahahaaa

  32. manuk-manuk naon anu huruf e na aya tilu?
    jawabana: bango…
    naha: sabab aya laguna sang bango e, e, e sang bango
    hehehe

  33. tai naon nu bungur ? soook sia tah jawab

  34. sato , sato naon nu dahar na sirah , modol na sirah , kiihna sira , pokona sagalana na sirah …

  35. tukang naon numatak nyilakakeun….

  36. capekk euyy macanaaa.. hadeuhhhhh…..

  37. naon bedana mesin ketik jeung awewe ?
    hayooooooooooooo

  38. Coba teguh…..

    naek ka luhur turun ka handap asuk ka jero kaluar????

    • Lamun nu kaluarna angin disebut HITUT,
      Lamun nu kaluarna cai disebut KIIH.
      Lamun nu kaluarna aya bukuran :
      1. Saeutik dina calana disebut KACAPIRIT.
      2. Loba dina calana disebut KABABAYAN.
      3. Loba memeh tepi ka pacilingan disebut KABOROSOTAN.
      4. Loba tapi rada encer disebut MENCRET.
      5. Loba tapi ti luhur ti handap disebut MUNTABER.

  39. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA………………..HIDEUNG DI LETAK KONENG

  40. sok lah urng hahayaman

    Hayam naon anu sukuna sarebu siki?
    Hayam naon anu sukuna 1002 siki?
    Hayam naon anu keur jengke?
    Hayam naon anu isuk-isuk tara kongkorongok?
    hayam naon anu pang galakna?

  41. kunaon tukang basom nakolan ringkok………???

  42. demi aloh hyang seurii hahahahaaaaaaa

  43. (punten aah) jelema mun bade modol kumaha ….?? tah sok jawab ha
    nu bisa sms ka 089656212686 carana ketik : NAMA(spasi)ALAMAT(spasi)JAWABAN.
    di antos ah …. nu bisa di pasihan Pulsa 10 Rebu (sumpah tah)

  44. koplokkkk

  45. Pakurawet pakuranteng mun kateguh matak bongbong’ naon cobi ah.?

  46. cikaracak ningang batu laon laon jadi legok , tai cacak dina huntu laon laon nya d lebok ? hahahahahaha

    lanjutkan ahhhh , buktoskeun urang sunda teh aya …

  47. Mantap alus bin sae tambih ngalamun

  48. naon bedana kolor pemaen bola…jg kolor kiyai.?

  49. mobil kencengna ku naon cing..

  50. ”MUN NINGALI KEBO MODOL TI MANA? Hehe

  51. kenek, kenek naon anu pang sadisna,,,,,,????

    jwbna knekat pisan eta jalma

  52. seru euy nepi ka nyeri beuteung kieu seserian uae…..

  53. yeuh tebak mun jarago….
    nyeri mana suku di tingang ku besi sakilo atawa ku kapuk sakilo…???

  54. ,nakol bedug aya sabaraha warna euy,.??

  55. Dicabak Biye, Di takol ngabelentrang Naon ?
    Jawab tai Kotok napel dina tihang listrik

    HAHAHAHA

  56. lamun maneh ngarasa pinter matematika..
    3x+= sabaraha tah????

  57. Samemeh alam..gusti alloh nyiptakeun saha…?

  58. di jegangkeun di asup keun naon ??

  59. Naon nu ngeunah tina Katoprak?

  60. Terjemahkeun kana basa sunda : AWAS TEGANGAN TINGGI, BISA MEMATIKAN.

    • AWAS HEURAS LUHUR, BISA MAEHAN…

    • judul “Hayang Seueri”
      sa atos macaan ieu tatarucingan bener2 hayang seuri…kunaon sok..? eta kabeh tatarucinganteh ciptaan saya..syukur-syukur…..,sok jang da loba keneh ciptaan sayateh cing leuwih kreatif,syukur-syukur……

  61. nu anyarna ath,biar mantep,lumayan jang ngahereyan batur.

  62. Nami naon anu pang sekeut-sekeutna

  63. Langkung d seeuran deui tatarucingana ameh. Nambih koleksina

  64. bwahahaha tambihan deui kang. nu kagungan mangga atuh share didieu… rumaos abdi mah teu gaduh. ari gagaduhan mah gaduh :p

  65. Hahahahahha…… ngeunah seuri euy!!!

  66. .uhhhhh seruuuu …… :)

    . aq ktawa sendri ….

    .jhahahahahah………

    :)

  67. Galakgak macana euy
    Sok ah ditambihan deui

  68. kaca naon anu nyeri???

  69. nu saurang asup nu opatan joged,,
    jelema kerngorong

  70. nu saurang asup nu opatan joged

  71. aya kuda janten hayam..ucing janten hayam…domba oge janten hayammm…ari hayam janten naoooon?????

  72. BOBOKO NGAGOROLONG…
    ONA aya baraha???

  73. aduhhhhhhh beuteung uing meni nyelekit seri solangan ey …………………….lanjutkan serina ah

  74. tebak yeuh..
    dibuka….dicolok… kaluar cairan herang ngabudah…

  75. tebak yeuh…..
    dibuka.. dicolok… kaluar cairan herang….ngabudah daih….

  76. bodas gurih naon anu bisa d bere pulsa 10.000

  77. Sok yeuhh cinng pangnebakeun Kunaon tukang baso nakolan mangkok..?????

  78. hareudang….

  79. luarna mulus jero na amburadul? (nini nini naek mersi)

  80. isuk isuk di kamar,beurang di wc.peuting di dapur….naoooooonnn???

  81. kuda naon nu berem anu bisa d bere pulsa 10rb

  82. Luar.na hejo , ari Jero.na peot .. ! Hayoh naont. . . ?

  83. Wah seueur geningan Tatarucinganana.

    Nyanggakeun salam pangwanoh wae ti sim kuring

  84. Ngiringan ah…

    Nu ngudag euweuh sukuan, nu diudag euweuh beuheungan, nu lalajo euweuh huluan naon cing?

  85. akhhh,
    jdul sdyana ttarucinganna ge…!

  86. di peuncet kaluar hideung.

  87. naha pocong leumpangna aclog”an… ???

  88. naon beda na pak haji jeung domba…

    jwban;mun pak haji mah wiridan na hiji hiji ngitung tasbe na,,mun domba mah di sakalikeun tina bujur

  89. jauh mana luhur jeung wetan ? hayoh….

  90. HAHAHAHHHH…………HEHEHEHHHH…..HIHIHIHIHHH…..HUHUHUHUUUHHHH…..LUCUUUUUUUUUUUU………..
    HAyaaammmm….seuriiiii……..eh…hayang seriii
    nyeri…kulit beheeng…eh kulit beteng………..

  91. Naon Bedana Ucing Sareng Ucring?????

  92. sebutkeun 10 parabot dapur anu tungtungna hurup B.

    • 1.pnci kentob
      2.ktel kentob
      3.kmpor kentob
      4.sndok kentob
      5.centong kentob
      6.pring kentob
      7.so2dok kntob
      8.gelas kentob
      9.balastrang kentob
      10.baskom kentob

      bneer lin…?????

  93. nyeri mana , suku ditinggang ku motor jeung suku ditinggang ku mobil ???
    jawabna naon cing

  94. tukang naon anu jejengkean…?

  95. dijing jing teu di bawa?

  96. Saya punya nihhh….
    Kentang aph yg dingin.?????

  97. nini-nini katabrak ku pesawat asup naon ?

  98. alusss…uing enak seuri yeuh…ker baed ge jadi seseurian……xxixixi..

  99. salah atuh kang tonggong mah masih bisa kateangan tinggal ngaca weh …. hahahahahaha
    sok naon….
    taluk..????

  100. manuk naon nu teu boga ngaran?

  101. manuk naon nu hiber jang-jang na sabeulah?

  102. baso apa yang ga bisa di makan?

  103. kota naon nu paling bersih…………?

  104. memeah alam naon heula nu di lahir keun ka dunia?

  105. aya rombongan gajah kumaha carana misah keun anak gajah jeung indung na………..?

  106. sebut keun 10 buah-buahan anu tung-tung na k………?

  107. batu naon nu eweuh di laut………..?

  108. anjng buntung buntut na tung-tungan teu……….?

  109. mobil maju vel lekna kamana?????

  110. negara mana yang di huni 2 orang………?

  111. jamu.jamu apa yang bikin orang ketawa………?

  112. ti luhur ungked-ungkedan ti handap pereum beunta………??

  113. naon beda na megi z jeung tukang sayur…………….?

  114. langit tujuh lapis,bumi tujuh lapis nyieuna kumaha……….??
    jawab ayooooo

  115. kaki seribu ngaliwat kanu keur modol sukuna tinggal sabriji…??

  116. can mandi bodas geus mandi koneng …..???
    jawab sok ahhh

  117. beunghar mana elvy sukaesih jeung ice trisna wati…?

  118. naon bedana tukang baso jeung tukang siomay…?

  119. ban naon anu paling gede…?

  120. kunaon doktor bedah mulutna sok make masker…..

  121. kunaon tukang baso nakolan mangkok????

  122. binatang naon nu hirupna di jero plastik…..

  123. tong naon anu hese di teangan…?

    jawab mun ka jawab di bere 500rb
    sumpah ga boonk….!

  124. aya anak monyet ti gejebur dina kolam tah kumaha cara nulungan nana…?

  125. wahahaa rame geuning nyak .. cik atuh yeu aya hiji terucingtarucingan …
    amun gaplok bahasa cinana naon cing ??
    CABOK SIAH ……

    tong di buka, bau!
    CALANGAP !

    ngacay teh bau dahdir.. bahasa cina na naon tah ?
    APAN CAN MANDI MANEH MAH …

    barakatakkkbarakatakkkk …

  126. wahahaa rame geuning nyak .. cik atuh yeu aya hiji terucingtarucingan …
    amun gaplok bahasa cinana naon cing ??
    GAPLOK SIAH ……

    tong di buka, bau!
    CALANGAP !

    ngacay teh bau dahdir.. bahasa cina na naon tah ?
    APAN CAN MANDI MANEH MAH …

    barakatakkkbarakatakkkk …

  127. sare darah naon ?
    nu bisa qrim k fb urang:nuralamsyahg@yahoo.com

  128. sare darah naon?,,
    nu bisa bls ka fb urang ;nuralamsyahg@yahoo.com

  129. lamun hewan kabeh sakola, hewan naon nu telat tepina k sakola?

  130. ayakan anaon anu pang badagna?

  131. tahu naon nu pang bauna?????

  132. ucing lumpat buntut na ka mana tah,,,,

  133. Naon sababna oray teu dibere suku ?

  134. tah keur urang sunda asli mah nu kieu teh wariskeun ka anak incu
    ameh teu setres barudakteh karunya komo sija abimah boga budak campuran cina jeung sunda jadi orang cisun alias teu bisa bahasa sunda teu bisa bahasa cina .

  135. di tingali di luhur liangna hiji
    di tingngali di handap liangna dua
    tah naon ayo jawab.

  136. ah nuhun pisan tos di hibur abdi teh urang sunda tapi lami ngarantau di batam janten kahibur pisan ku tatarucingannana……..

  137. ti luar koneng,,
    ti jero peot,,

    cing na0n ??

  138. Hahaha,,cekakakcekakak

  139. Hideung leutik kesanga????

  140. Hade… hade… hade… hatur nuhun aing… ngenah seuri… ha…ha…ha… di mana deui euy nu aya pikaseurieun?

  141. Uhuiii….

  142. Hahahahaha..
    Basa sunda emang oye..!!

  143. ubar stres

  144. hahahaha ngeunah seuri euy .
    lumayan ubar stres

  145. 1. hayam naon nu teu bisa mundur?
    jwban : hayam anu di tukangna aya tembok.

    2. oray teu boga suku ge bisa maju…mun dibere suku kumaha?
    jwaban: macok

  146. naon persamaan na ibu hamil jg astronot ?

    jawaban : sama sama nujubulan

  147. Sato Naon Nupang leutikna
    jawaban na mah lain eta

  148. cing pang jawabkn…!aya garong 5an nu 1 asup nu 4 nungguan di luar geus hasil di bagi 2 naon cing……..?

  149. Bahasa arabna Ombeh/cebok?

  150. xexexeexxe
    luuccu bner…..
    cing perbanyak deui tatarucinganna sgan npi ka bengkak beteng…
    Ω╤╤╤╤Ω

  151. bemdedbdhdk

  152. Aya deui Teu Tatarucigan Nana Abi Hoyong

  153. jerona peot luarna alus naontah?

  154. bangku naond nu bisa di dahar???

  155. Minyak naon Nu Rame…

  156. kaca naon anu pangbeuratna ????
    jwbn : KACALIKAN GAJAH

  157. sato pang leutikna sa dunia?
    cacing! cacing anu aya dina usus amuba.

  158. sato pang leutikna sa dunia?
    cacing! cacing anu aya dina usu amuba.

  159. kunaon tai domba ‘Baruled’????

    jawabna: da loba mun hijimah ‘Buled’.

  160. D taekan enaken,,,,,!!
    Lamun turtun te enaken,,,,!!!

  161. saraaap jelema ..

    lanjutkan!!

  162. kunaon mang baso nakolan mangkok? :D

  163. ngiringan…!!!!
    gede, hideung, buluan, tp amis…?

    jwb: Manisan Kingkong…

  164. naon bahasa cinana pabrik sapatu

  165. norak noan nu beken????

  166. aya tengahna. tapi, teu aya sisina?????
    hayooooooo naon?

  167. siiiiiiip laaah
    tambahan………….
    bahasa arab na imah di tengah lauut………
    MUSTAHIL

  168. tambahan yuh,
    hideung, awakna leutik sirahna badaggg….
    Sireum Make Helm SNI

  169. ” kumaha carana ngasupkeun gajah kanu kulkas”

    walerna : Asupkeun gajah kanu botol, bukakeun panto kulkas terus asupkeun botolna kanu kulkas…….

  170. tambahan deui ah ku uink…
    manuk naon anu huruf e na aya 3?

  171. raos kieu seuseurian. hahahhahhahahhahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahahhahaha (bari lalajo ariel)

  172. topzzzzz abiezzzzzzzzzzzzzzz

  173. salut abiezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  174. naonx beda na rokok jeng bako

    teuing aing gek te apal

  175. hahahahaha hd uey ayakeun deui lah nu lain hahahahahah iyeumah bisa bisa gogoakan kuring hsahahahahahahaha ….????

  176. Ieu babaturan aing nu nyieun???? bisaan maneh….. sok lanjutkeun lur….. disupport penuh tidieu………

  177. urang negro modolna jukut! teu kira-kira atuh, euy. pikaseurieun sih, ngan cik atuh ulah nyabit-nyabit SARA bisi kumaonam. mangkaning Ma Onam teh keur meujeuhna bilatung dulang

  178. Nabi, nabi naon anu ngaroko?

    nabi-wir

  179. Saha nu apaleun harga monas ….?

  180. no coment

  181. Buaya koneng aya d’mna …………………………….????????

  182. i love SUNDA…
    puuuuuuuuuuullllllllll…………..

  183. uhuiii
    ajipp mantap broo.,.,heuheu.,.

    sae-sae lajengkeun lajengkeun.,.,.,

  184. poko namah urang sunda mah matak pika seuriin bae….inget kana sisindiran na teu…….??????????????

  185. TOP MARKOTOP GUD MARSOGUD
    lussss alusss

  186. T.O.P
    aing urang sunda acungkeun kabeh jempol nu aya :D

  187. naon sasaruaana sule overa van java jeung ajis gagap ?
    jawabana sarua yeu wawuheun ka uing “””” heheheheheheheh

  188. Luar biasa,ngiring bingah..acungan jempol habis buat pengelola…sukses…POOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL Habis…

  189. huaaahuahahaha…alus euy tambahan deui..NAON BHS ARABNA NGAROKO…jwb: A’U DUD SURU TU

  190. Alhamdulilah masih aya keneh nu ngalastarikeun seni sunda.salut abizzz lah.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 141 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: