Download Kawih Mang Koko


 

Kawih Mang Koko

Mangga Wilujeung lelenggutan…..

Mang Koko – Anggrek Japati
Mang Koko – Bulan Langlayangan Peuting
Mang Koko – Hamdan
Mang Koko – Hareupeun Kaca
Mang Koko – Hariring Nu Kungsi Nyanding
Mang Koko – Kembang Impian
Mang Koko – Kembang Tanjung Panineungan
Mang Koko – Ngalamun
Mang Koko – Peuting Panghareupan
Mang Koko – Reumis Beureum
Mang Koko – Sagagang Kembang Eros
Mang Koko – Salempai Sutra

About these ads

17 Tanggapan

  1. nyeredet pisan kana hate

  2. hatur nuhun kang, asa waas.

  3. Sampurasuen

  4. sing seredet kana manah,,,manawi saderek sdayana nu sami2 resep kana kawih sunda, pami tea mh aya nu gaduh KAWIH TUGU KACAPI SULING ti YAYA SUKEN-cianjur, katampi pisan pami tea mh aya nu bade masihan ,,,
    haturnuhun

  5. hatur nuhun pisan
    hehe

  6. hatur nuhun

  7. hatur nuhun lagu lagu mang kokona ,ngupingkeun lagu mng koko mah nyerep kanu manah ,sok emut ka lembur hoyong wangsul waas pisan

  8. hatur nuhun….

  9. asa ku warara’as ngadangukeun kawih ti mang koko,hatur nuhun ah,,,,,,,

  10. bruttt….kunaon pami ngupingkeun kawih atanapi kacapi suling sok bras pipikiranteh ka suasana pasawahan, suasana zaman baheula, pami musik dangdut “balakajibrut” sok ras we inget kana dunia mesum, dunia nyawer paksa,gual geol ala bonsai….punten ieumah pipikiran pribados sanes pipikiran rakyat

  11. Ijin sedot kang. thx +1

  12. Aslm..sampurasun..manawi kagungan lagu nimang&rumasa mp3 sareng rumpakana, peryogi pisan, hatur nuhun

  13. Allhamdulilah nu dipilarian teh tinedunan, hatur nuhun mugi ulah bosen ditumamprakan

  14. kawih-kawih nu mang koko sangat menyentuh

  15. kawih nu ngandung sajarah, mani waas, tambihan deui atuh kawihna …………………………………..

  16. tamih deui kawih-kawih timang koko na sapertos nu judulna maenbal

  17. ku waraas ngupingkeun lagu 2 sunda mudah2an anak incu ulah hilap ka warisan ti karuhun sunda

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 145 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: