Download Cepot Triping


Download Cepot Triping 1

Download Cepot Triping 2

Download Cepot Triping 3

Download Cepot Triping 4

Download Cepot Triping 5

About these ads

20 Tanggapan

  1. alhamdulillah kang nuhun abi tiasa bernostalgia ka jaman bareto basa linggih keneh Bandung

  2. Geus lila euy tara mampir k bolg ieu, geus loba apdetan anyar…
    Numpang nyedot kang…. :)

  3. waduuh mantaaaap , gan.aku sedot semuaNya. hatur nuhun pisan ..he

  4. hatur nuhu..

  5. mantaaaaaaaaaaaaapppp……….!!!

  6. nuhun ngiring ngadangukeun wayang golek. ok

  7. ngiring nyedot nya gan….hatur nuhun ach…

  8. hatur nuhun kang,,, izin sedot,,, hidup budaya SUNDA,,,,,!!!!!!

  9. hatur nuhun… abdi bingah pisan tiasa ngadangu deui bobodoran sunda..

  10. ,.nya sok mangga cef,,,

  11. kumaha ningalina

  12. ABDI Meuni reueus pisan………….Hatur Nuhun Masih aya nu ngamumule budaya sunda.

  13. hatur nuhun ah kang,mugi2 koleksina nambihan dei!

  14. Sae pisan hatur nuhun.. moga situsna koleksina sing seer pisan!!!

  15. hatur nuhun kang, nu kieu nu bermanfaat teh hehehe… mantap lah, kita lestarikan budaya sunda

  16. si cepot teh satria astrajingga nu keur nyamar, tapi si cepot mah tara nyarios atawa mempermasalahkeun status manehna sabenerna, buni pisan nya,teu katingali giwang – giwang ksatria hiji hiji acan.

  17. reseeep pisan abdi mah kana bobodoran kang cepot sareng bi ijem teh, pokona mah angkat jempol weh duanana. upami tiasa judul-judul nu sanesna oge dipucunghulkeun, supados langkung rame deui

  18. hatur nuhun pisan
    meuni ngehkeuy eung,…lawas pisan yeuh tara nguping
    bobodoran anu model kieu
    nuhun gan nuhun pisan katampi ah

  19. hatur nuhun pisan …..

  20. numpang sedot gann

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 138 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: