Download Cepot Tatarucingan


Download Cepot Tatarucingan 1

Download Cepot Tatarucingan 2

Download Cepot Tatarucingan 3

Download Cepot Tatarucingan 4

Download Cepot Tatarucingan 5

About these ads

20 Tanggapan

  1. hatur nuhun, punten teuacan cacariosan ieu teh jug maen donlot weh abdi teh. ni sesah milari situs nu kersa ngarojong kana kasenian sunda teh, sukses ka sadayana. piduana situs ieu sing majeng teras, janten budaya nu dipikacinta ku urang sarerea teh moal dugi ka ilang…

  2. sae pisan euy pikalucuweun ngadanguna

  3. hturnhun psan ka sdyna pihak nu tos ngring ngarojong, hayu urang mumule budaya urang, pami snes urang sha deui.

  4. i like it

  5. euleuh mani lucu pisan bo2dorannana

  6. ngiring ngadonload kang

  7. Kang hapunten neda widi nyedooot ah, ni reseeep euy! nuhun kang

  8. wkwkkkwkkk nuhun gan,dugi k nyeri patuangan ……….piduana cing majeung teras budaya sunda……..klawan urang rojong teras ku sararea……….cing majeng wordpress.com

  9. hattur nuhun sae pissan lah..

  10. ass….kang punten ngiring ngadownload sareng upami tiasamah aya panyungkeun ieu teh hoyong dongeng sunda wa kepoh didamelkeun mp3na.pangpangna mah dongeng sibuntung jago tutugan sareng si rawing. hatur nuhun pisan…..

    • satuju pisan kang…! asa emut keur alit kana dongeng Wa Kepoh teh. Atanapi Kang Rahmat Dipraja maestro dongeng sunda. Ngarojong ah kana usulan kang Ujang Udin. kumaha tah kang Admin..?:D

    • mhun tah kanu gaduh filena di upload gra< psti seu2r nu nu resep…

  11. hatur nuhun :)

  12. mani ngehkey hayang seuri… rame pisan

  13. rame oge eng…??? abdimah hoyang ninggali langsung ka dinya…..????

  14. Hatur nuhun pisan … lucu lucu … lumayan jang ngabuburit

  15. kang asep pha kbr …
    gmn sehat……

    ekh… kang
    kpn kluar yng baru bobodoran,ny,,,
    dah g sabar pngn ng dnger.. nich…
    di tngu lho..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 141 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: