Download Wayang Golek: Budak Buncir


Budak Buncir 1

Budak Buncir 2

Budak Buncir 3

Budak Buncir 4

Budak Buncir 5

Budak Buncir 6

 

About these ads

9 Tanggapan

  1. kang by mah bade ngadownload ti warnet teh sesah ka download na kalah muka link sejen kumaha atuh

  2. hatur nuhun ka sadaya anu tos ngamumule seni sunda utamana ka admin budaya sunda ieu, diantos akang ti Ki dalang Sunandar sanesna, mangga,,,,,,,, urang ngarojong

  3. sok sanajan budaya deungeun ayeuna geus mulae loba di parake ku barudak ngarora ayeuna,tapi sim kuring bade ngabuktikeun yen budaya sunda ge moa eleh ku budaya deungeun,mun lain urang rek saha deui nu rek ngamumule budaya sunda,…

  4. Nuhun Kang wayang golekna….

  5. Kang Andri, pami tiasa diupload deui wayang bobodoran Cepot sareng Ijem anu sanesna. Salut pisan ka Kang Andri…
    siiip lah

  6. hayang nu langsung sa album eyyyyyyyyyyyy

  7. sapuluh tahun di pangumbara an ayeuna nguping wayang asa di lembur sorangan. Alhamdulillah nuhun kang Asep

  8. mani sae iiih, kangen kana wayang,
    tambihan deuinya sing seueur.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 141 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: