Download Kang Ibing Pantun (Dewi Roro Inem)


Download Kang Ibing Pantun 1

Download Kang Ibing Pantun 2

About these ads

16 Tanggapan

  1. Alhmdulilah ka penak nu di pi ka resep, tapi cara dwnload na t terang

  2. [...] DOWNLOAD KANG IBING PANTUN (DEWI RORO INEM) [...]

  3. aduh nembe uninga yeuh ay situs nu agung model kieuuu ….nimbrung akang ah
    sampurasuun punten

  4. Aduhhh sae pisan. Nuhun kang ibing sugan w ath oranx sunda teh inget k budaya na. .

  5. ilu namut kang.

  6. alhamdullilah….
    cikan kang koleksina rada di kaluarkeun sadayana.
    he he he he

  7. Kang gaduh papantunan kang ibing nu carios mbah buntut?

    request ah ,,, :)

  8. mun aya mah sareng kesenian na pencak silat khususna mah mun aya mah pamacan ,ngarah teu leungiteun ,
    nuhun ah

  9. Haturnuhun Pisan Kang.. Ieu pisan anu di peryogikeun ku abdi. abdi nyungkeun izin ngadownload. mudah2an jasa akang di bales ku Alloh SWT. amin

  10. hatur nuhun pisan abdi tos tisa ngadonlot file 2 kang ibing jeung nu sanesna.mudah2an budaya sunda tetep exis d manahna urang sunda

  11. Nyuhunkeun pencerahan … gaduh link dunlud “Papantunan Kang Ibing carios M’bah Buntut ” teu kang…haturnuhun

  12. Nyuhunkeun pencerahan … gaduh link dunlud “Papantunan Kang Ibing carios M’bah Buntut ” teu kang…haturnuhun

  13. hahahhahahha

  14. hebat eyyy

  15. abdi ngaraos kalintang bingahna aya situs anu khusus nampilkeun budaya sunda, mudah-udahan ku ayana situs ieu badaya sunda anu ayeuna rada kasilih kubudaya deungeun sing bisa najeur deui tur dipikaresep ka sadaya urg sunda utamana nonoman-nonomannana

  16. nuhun aya situs kanggo budaya sunda..teras ditingkatkeun….ku abdi didukung…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 138 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: