Tatarucingan Sunda


Bahasa Arabna buah-buahan Alpukat
Bahasa Arabna Permadani Alketip
Bahasa Arabna Kalender Almenak
Bahasa Arabna Parabot dapur Almunium
Leutik Hideng Kesangan ? Sireum Tas Pus ap
Hideung Koneng Hejo ? Urang Negro Modolna Jukut
Tikajauhan koneng ti kadeukeutan beureum Jawab Salah tetenjoan
Di cabak ledok di takol ngabelentrang Tai kotok dina Katel
Sato Naon Nupang leutikna Tongo tapa 10 taun,tipes,kagencet batu
Kaleng Naon Nu Paur Kalengkahan Maung
Kaca naon nu Berat Kacalikan Gajah
Tahu naon nu pangbauna Tahuntu Sia
Ucing Ngising Muru naon Murukungkung
Jelma modol bari naon Barijil
Leutik bodas ngabelesat Remeh napel na pesawat jet
Oray hejo ngaringkel Udud Obat nyamuk
Kumaha ngabedakeun gajah leutik jeung gajah gede Di ayak
Di asupkeun kalah kaluar Kancing
Basa Jepangna nu Reneh renang Kukira Kura kura
Basa Jepangna Botak Karineke
Basa jepangna Naek Motor Suzuki kutaiki
Basa Arabna Ombeh Ala an Taina
Basa Arabna Kopeah Waddahuulu
Basa Cinana Leupas Cing Cuang Cang-cang
Basa Cinana Rok Cing Cuang Cing Cat
Basa Jepangna Boke Sakurata
Mun Turun Lila, Mun Naek Gancang Leho
Tugu naon nu enak Tugo Monas..monasi goreng, monasi uduk, kumaha ilaing we
Nabi nu sok ngaroko Nabi Wir
Sapi naon nu gancang Sapida balap
Di teuk teuk angger panjang Kacang Panjang
Huluna na suku, matana na suku, irungna nasuku, awakna na suku? Hayam katincak
Leutik bodas hirup,cicing dina hulu Kutu keur keputihan
Aki-aki ragrag surak Sakti
Basa Arabna nini-nini lagrag ti tingkat 5 Innalilahi Wainna ilaihi roji’un
Lele naon nu sok aya di sisi jalan Lelepon Umum
Bedana Apel jeung Upil Apel mah luhureun meja, mun upil handapeun meja
Paskibra naon nu teu ngenah Pas kibra-kibrana sare di hudangkeun
Bedana HP jeung monyet HP mah Nokia, monyetmah Nukieu
Lomari naon nu sok nyanyi Lomari Irama… anjir maksakeun
Oray naon nu majuna lempeng Oray ngadahar linggis
Cik Susun jadi kalimat “ Tai-Tikus-Kucing-Makan” Kucing Makan Tikus,

…Taina dahar ku Sia

Jelema meuli bantal keur naon Keur hudang
About these ads

17 Tanggapan

  1. Reblogged this on guzmithens and commented:
    kalimat mana nu leres yeuh
    1. budak yatim digebugan ku bapana
    2. budak yatim digeubugan ku bapana
    mangga ahh nu ngaraos urg sunda pasti ngartos

  2. Asslam…ngiringan ah
    kulit,kulit naon anu bisa di pake di beulitkeun jadi sorban

  3. sato nu pang letikna, “kutu kuman”,,,,,,

  4. naon bahasa arab na nanjak

  5. ta2rucingan gajah :
    kumaha carana misahkeun gajah indungna jeung gajah anakna?
    (jawab: di ayak)
    ayakan naon nu pang gedena?
    (jawab: ayakan gajah)
    toko naon nu pang gedena?
    (jawab: toko nu ngajual ayakan gajah)
    saha jalma nu pangkuatna?
    (jawab: jalma nu bisa ngayak gajah)
    gajah numpak sepeda katempo naonna?
    (jawab: katempo bohongna)
    naon nu gede tina gajah?
    (jawab: kandang gajah)

  6. Bahasa arabna batu batre? alkalin
    bahasa arabna buah? alpukaat
    ahasa arabna minuman? alkohol
    bahasa arabna toserba? alfamart

  7. cing tebak,naon bahasa arabna ngarerepeh budak?
    bari ?? (culang cileng namulan jengkol)

  8. cing naon bahasa arabna ngarerepeh budak ?

  9. bodas leutik ngabeuleusat,,,,(Remeh dina kapal jet)

  10. naon bahasa arabna tengah kota… al un-alun….

  11. luhurna bodas handapna koneng…….. Pocong Nincak Tai…ggkgkgkgkgkgkgkg

  12. Noan Hartina S P B U ,,,,,Solar Premium Bensin,,,,,,

    U namah Uyup Ku Olangan,,,,,

  13. Haha ngakak

  14. naon bahasa arabna jalma ngakeul………….(malikin nasi)…..ha..ha…ha..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 141 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: