Ceramah K.H. Drs. Jujun Junaedi


KH. Jujun Junaedi adalah seorang da’i kondang asal Garut, Jawa Barat. Sejak usianya baru empat tahun, Jujun telah mulai menapaki karirnya sebagai seorang ‘Ajengan Cilik’. Bahkan cerita tentang lahirnya mubalig cilik, sempat menggegerkan tatar Pasundan. Sekitar tahun 1970-an, nama Jujun telah menarik perhatian umat Islam. Gebrakannya cukup berhasil. Sehingga pada waktu itu, banyak masyarakat yang membicarakan Jujun sebagai ‘anak ajaib’. Dakwah-dakwah KH. Jujun Junaedi yang unik  sangat digemari masyarakat, terutama orang Sunda. Ciri khas-nya tidak banyak dimiliki oleh kebanyakan mubalig lainnya. Selain ceramahnya yang selalu menggunakan media bahasa Sunda, Jujun pun sangat pandai membuat guyonan yang menyegarkan.

Download Ceramah KH Jujun Junaedi Nikah

Download Ceramah KH Jujun Junaedi Khitan

About these ads

85 Tanggapan

  1. Assalamuallaikum,,
    Punten kasadaya anu terang contact person Ustad Jujun, nyuhunkeun kirimkeun alamatna, simkuring bade aya maksad ngulem pak ustad Jujun.
    Ieu email simkuring (cep_ruh@yahoo.co.id)

  2. Assalamuallaikum,,
    Punten kasadaya anu terang contact person Ustad Jujun, nyuhunkeun kirimkeun alamatna, simkuring bade aya maksad ngulem pak ustad Jujun.
    Ieu email simkuring (genuine_hendy@yahoo.co.id)
    telpn: 081382006688

  3. assalamu’alikum wr. wb.
    hapunten.. bade nyuhunkeun nomor kontak sareng alamatna KH. Jujun junaedi, kangge ngisi acara tasyakuran nelayan di panimbang pandeglang banten. mun kenging kirimna ka email wae pnpp_panimbang@yahoo.co.id

    hatur nuhun,
    Wassalamu’alaikum Wr. wb

  4. Punten a tiasa nuhunken nmr hp pk kyai jujun soalna abdi aya priyogi ngundang di pesta nikahan abdi. Trimakasih

  5. ;)
    <∏–(y) ː̗̀(*)ː̖́ ♏ªήtªz ː̗̀(*)ː̖́
    _[ \_ yeuh

  6. assalamuallikum aa, kumaha damang aa punten upami tiasa abdi bade nyuhunken nomer tlpon aa…hatur nuhun….wassalam

  7. wah opminna teu tiasa lebet ka ziddu.aya file nu di luar ziddu teu lur hatur nuhun sa teuacana

  8. ko komennya gak pernah dikomentari yah???

  9. ah p0k0 na mah ped0 we lah

  10. hade pisan lah

  11. assalamualaikum,
    punten bade nyuhunkeun contact person na K.H Jujun, bade tataros wae. mun kenging kirimna ka email wae upi_nurhayati@yahoo.co.id
    hatur nuhun,
    wasalamualaikum

  12. Maaaannnttaaaafffffff, nuhun sim kuring tos download ( Doddy Bandung Selatan ) sangat berisi Siiiiipppp

  13. Bapa Drs.Jujun Junaedi iraha ka Sumedang….?
    abdi teh hoyong ngadangukeun ceramah bapa

  14. ass..pa jujun klo ceramah suka bikin perut sakit nahan tawa…pokoNya pa jujun paling bisa ceramah Nya..smoga slalu okk”

  15. minta no contac person kh.jujun junaedi dan website resminya…terimakasih

  16. maaf ada yang tau CP pa ustad jujun? mohon info nya ya, bisa kirim ke email eel_soleha@yahoo.com. trimakasih.

  17. bikin ketawa ceramahnya lucu

  18. pa ujujun iraha bade k Tasik?

  19. . pak haji saya pengen seperti pak haji

  20. maaf &punten pisan kalau ada yang tau gimana cara mengundang ustd jujun junaedi tolong hubungi no hp 081214331546 hatur nhn saya mau ngadain acara d masjid dan penceramahnya pingin ustd jujun .di antos smsna htr nhn

  21. sangat luarrrr biasa

  22. saya ingin ceramah jujun junaedi

  23. Sy ingin ceramah drs.jujun junaedi

  24. saya suka suara pak jujun, enak sekali didengar

    • Pak utd saya khafi dr rangkas bitung terus terang saya suka dengan ceramah ∂ɑπ gaya pak utd berceramah ∂ɑπ para masyarakat rangkas bitung umum nya desa paja sungguh”suka banget ma pak ustad

  25. pami hoyong ngundang pa jujun kamana??

  26. mohon dibantu bagaimana caranya kalau mau ngundang Kiai H Jujun Junaedi

  27. Alahamdulilah, yah mani bagus pisan ya… ceramahna…, sing seur bae maukin ke Yutobe…na

  28. cobi ah tayangkeun deui ceramah-ceramah na kng jujun. anu hebring

  29. Aslam’mualaikumKi jujun iraha ceramah k bogor jasinga dei d tunggu y

  30. asssalmua’alaikum…..pk top lh pkok nmah…

  31. kang jujun mah sae pisan euy,,,,,,,,

  32. kg. te aya deui ceramah teh. hatur nuhun..

  33. Ass..kang htr nhun euy..ny sae psan cramah’na..

  34. assalamu’alaikum ……….

    tumpak sado ka leuwi panjang…
    kudana abrug-abrugan….
    mun pidato tong sok panjang-panjang…
    beuteung abdina kaburu kukurubukan……

  35. Raos dikupingkeun kahartos maksad nu dituju, anu jelasna mah teu bosen bosen dikupingkeunana

  36. assalamu’alaikum wr. wb.,

    disamping teu dislempak………..
    kakuping tapi teu kompak………….

    • Asslmu`alaikum ust…abdi asep anu ti tarim yaman,….unggal dinten teh sering ngadanguken ceramah na ti ust,ih meuni sae pisan….abdi sareng rerencangan teh unggal ka warnet sok ngantosan uplod an ceramah nu nu baru…di antos nya ust….

  37. assalamu’alaikum wr. wb.

    disamping teu dislempak…..
    kakuping tapi teu kompak

  38. cobi ka radio dahlia di bandung, akang2x, Insya Alloh engke dipasihan alamatna KH. Jujun Junaedi, kumargi kan tiap dinten aya ceramah ti jam 3 dugi 4 subuh.

  39. ad yang lain enggak tausyiah dari KH Jujun Junaedi !!!!!

  40. mantap

  41. dakwah Jujun mah pokona mah…..wena’e’poooooooool we pokona mah……

  42. Dakwah Jujun mah pokona mah….wena’e’poooooooool we lah….

  43. assalamualaikum , pak ajengan abdi hyong sapertos bapak lah,ti umur tilu taun dugi ka ayeuna 17 thn ,q mnjadi idolamu,,,,, semoga bapak di beri umur panjang dan sehat,byar bisa ceramah terus ya pak insya alloh udah tamat SMA saya ke al jauhari hee tunngu saja

  44. ass.. pak KH PROF DRS JUJUN JUNAEDI Mag.. saya fans pak jujun dari pertama sbgai ust cilik. ada gak judul lain yang bisa di unggah. insya allah dunungan saya ingin ngundang bpk di acara pernikahan putrinya..

  45. Assalamu alakum wr.wb
    pak ustd ingsa allah waga di kampung abi teh hoyong ngulem pak ustad tapi teu terang kedah kamana ngahubungina
    punten nyuhenken alamat.supados tiasa ngulem ustad
    wassalamu alaikum wr.wb. garut cilawu

  46. Assalamu alakum wr.wb
    pak ustd ingsa allah waga di kampung abi teh hoyong ngulem pak ustad tapi teu terang kedah kamana ngahubungina
    punten nyuhenken alamat.supados tiasa ngulem ustad
    wassalamu alaikum wr.wb.

  47. pak kyai punten saya minta no kontak person nya nanti klo ada milik sya pengen pak kyai ceramah di bogor barat.

  48. Punten…sy pngen nyari alamat+contact person ustad jujun junaedi…klo da yg punya tlg krim k email sya ya…mkasih

  49. masih ada ceramah Kh. Jujun yang baru….?

  50. bisa minta nomor contact person manajemennya KH. jujun junaedi, sy mu ngadain acara tanggal 2 april malam di sukabumi di tunggu balasannnya secepatnya

  51. coba klo pejabat yg di indonesia ky jujun smua?????

  52. masih milari ceramah p’ KH.Jujun Junaedi m.Ag anu anyar tapi teu mendak wae euy, cobi nu gaduh appload atuh

  53. sami asal garut…bahkan guru ngaji abdi masih barayana pk.ustad.wastana astd hasan nu diponpes al anshor .,,,,langkung ditambih we waktosna upami ceramah teh,,,,,siiiippplah

  54. Aslm.. Bpk abdi nyuhunkeun no tlp sareng alamat, abdi brniat mengundang bpk dipernikahan saya,haturnuhun sataacana pak. Wslm

    • Sateuacana simkuring ngahaturkeun nuhun kana perhatosanana, peryogi ka uninga abdi selaku pengelola ieu web, teu aya hubungan nanaon sareng pa Ustad Jujun, simkuringmah ngan saukur upload ceramah-ceramahna, nya itang2 syiar agama, janten pami hoyong contact person pa Jujun simkuring oge teu terang, hapuntena anu kasuhun -pengelola

  55. Kahatur kanggo kasadayana….

    Hapunten sateuacanna,

    Mung simkuring ninggal sareng ngabaca komentar-komentar anu dilaluhur,..
    Sepertosna mah (panginten) disangkina ieu web/blog teh kagungan Pak Ustadz…
    Padahal mah duka nu saha atuh ieu web/blog teh, da geningan teu aya halaman Kontak na.

    mung sakitu we ti simkuring,
    wassalam.

  56. Assalamua’laikum……
    kami merencanakan untuk mengundang KH.Jujun Junaedi tapi kami masih bingung. kami mohon dengan sekiranya kl bsa bantu kami minta contact person atau e-mail yang bisa dihubungi…
    Sekian …
    Mohon maaf..
    Waalaikum salam wr wb

  57. pa ustad manawi kaleresan kosong kanggo 23 januari 2010??kedah kamana abi ngahubungina..nuhun

  58. kanggo ceramah pajujun ? top pisan lah……… di tunggu hadir na …….

  59. mantapppppp

  60. Assalammu’alakum wr,wb
    Punten pak Ustadz. Alhamdulillah saya termasuk salah satu yang menyukai ceramah pak Ustadz.
    IngsyaAlloh, saya berniat untuk mengundang bapak pada suatu acara. Harus kemanakah saya menghubungi?
    Terima kasih atas perhatiannya.
    Wassalammu’alaikum wr,wb

  61. Cobian tepangan alamat blog ieu, upami hoyong lengkap ceramah KH. AF
    Ghazali mah ieu alamatna :

    http://www.iwakartiwa.co.cc/2009/11/kumpulan-ceramah-dalam-basa-sunda-kh-af.html

  62. assalamu’alaikum maaf pa KH Jujun Junaedi saya Adin di.cigondewah,,,saya msh skolah smp kls 3. . . .
    saya teh hoyong pisan jadi santri pa Jujun anu pesantrenna teh di Garut…..
    saya hoyong pesantren……
    tapi saya bingung kmaha cra.na ameh tiasa psantren d.Ponpes pa KH Jujun…..

    punten we upami kengeng mah nyungkeun almat.na sareung no hp.na…..
    punten pisan

    sateu acan.na hatur nuhun pisan…….

  63. assalammualaikum wr.wb maaf pak ustad berapa nomor tlp bapak yang bisa dihubungi, insyaallah saya ada maksud untuk mengundang bapak di acara pernikahan saya di kuningan jawa barat, saya ingin tahu dulu berapa dana yang harus saya persiapkan. terimakasih. wasalammualaikum wr.wb

  64. ass..wr wb…maaf minta alamat dan contact person ustadz jujun junaedi.berhubung bermaksud mengundang beliau, bisa dikirim lewat email saya : emailgitha@yahoo.com
    terimakasih,,,,wassalam

  65. ass…wr wb.pa ustad, maaf minta alamat dan contact person yang bisa dihubungi,,, berhubung Insya Allah bermaksud mau mengundang pa ustad jujun.bisa dikirim lewat email saya trimakasih.wassalam…

  66. assalamualaikum!!!

    pak ustad kmha crana hyong tiasa ceramah sapertos pak ustd JUJUN tiasa ngahibur pikaserieun teu mntak bosen hyong tiasa kmha crana abi hyong jd jlmi anu berguna pkeun agama da abi tos prihatin ningal jlmi d zman kwari sga anu teu emut kna akherat

  67. assalamualaikum wr.wb..
    punten,,untuk bulan desember tanggal 4 pa jujun sibuk tidak?
    saya dan masyarkat desa sy di banten tepatnya di kampung cibubur kec curugbitung berniat mengundang beliau…tolong no cp ya atau alamat emailnya ya…tolong kirimkan ke email saya: nengpeace@yahoo.co.id..
    haturnuhun…..

  68. assalamualaikum….
    kalo maungundang pa jujun teh lewat mana ya…?
    soalna masyarakat di kampung saya hoyong pisan ketemu sama pa jujun..
    tolong dikasih tw alamat email atau no hp nya pa jujun ya…
    tolooooong pisaaan…
    haturnuhun….

  69. Assalamua’laikum……
    Sehubungan akan datangnya bulan suci ramdahan dan insyaalloh kami merencanakan untuk mengundang KH.Jujun Junaedi tapi kami masih bingung jadi dengan sekiranya kl bsa bantu kami minta contact person atau e-mail yang bisa dihubungi…
    Sekian …
    Mohon maaf..
    Waalaikum salam wr wb

  70. tiasa kahibur tiasa nambihan ilmu.,..,.,
    hatur nuhun kanggo Drs. Jujun Junaedi.,.

  71. punten abdi teh hoyomg ceramah AF ghazali nu lengkep.. dimana nya ngadownloadna ?
    pami aya link na hoyong di kintunken kana email ” nasy2k@hotmail.com
    hatur nuhun sateacanna.

  72. Punten aya nu gadug lagu elekesekeng versi pop sunda na teu nya? nuhun

  73. Alahamdulilah kua ayana ceramah ku bahasa nambih ilmu sareng kamumule bahasa ibu, mung teu dugi ka rengse ceramahna, manawi aya nu kadua na.
    hatur nuhun

  74. enya atuh.. kur sakedik sugan cramahna…

  75. Kanggo Ceramah Pak Jujun teu aya deui ? Pribados kalintang peryogina.

    • kang..pidato mu manap …heheh..

      puntennya kang abi seur niru gaya akang dina pidato…hehe,,

      soalna akang mah sumber insvirasi…hehehe

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 144 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: